Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

cata666 12-04-10 00:29

Re: Espero - Mica mea limuzina

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3222750)
Off!!! cand se hotari ora??? ca io ma uitai pe craiovforum si nu era nimic stabilit.... si de atunci tocmai acum mai aprinsai calcu' ca nu fusai acas! Asta e.... si pe asta am ratat-o!

mike pe mess nu mai intri???
te vazui azi la gagicamea la bloc adusesi pe cineva...in rovine....

mike-fullspeed 12-04-10 07:32

Intru boss... mai rar dar intru! Deseara vb acolo daca vrei! Nu cred ca fusai eu.. am vandut Espero, i l-am dat la o cunostiinta si inca nu mi-am luat numerele! Pe mine acum ma gasesti cu un Golf 4 - 11 AER! :D

Andu te-am vazut pe Bresti cu masina, fara bara :D ... pune-o ca nu ii sta bine deloc asa ;) Cat ai zis tu ca ai dat pe faruri?? ca am si eu unul nou si sa stiu cat sa cer pe el :D bafta!

giny 12-04-10 10:10

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3269679)
Andu te-am vazut pe Bresti cu masina, fara bara :D ... pune-o ca nu ii sta bine deloc asa ;) Cat ai zis tu ca ai dat pe faruri?? ca am si eu unul nou si sa stiu cat sa cer pe el :D bafta!

o pune azi bara ca pana acu nu a avut fagurele ca sa o puna...pe faruri a dat 240lei...si poza aia e mai veche ca farurile sunt inegrite acu ca cele vechi...

Andutu TZH 12-04-10 18:20

2 Attachment(s)
Quote:

Uite ca sa fii u fericit ii pusai spoilerul,iam facut farurile negre dupa cele vechi sii termiani si bad boy-ul,in maxim 2 sapt este si vopsita.Apropo ti-am vazut espero prin craiovita si caraia ceva sau batea pe la el,merge mai prost decat arata

big_marian 12-04-10 18:40

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3271651)
Uite ca sa fii u fericit ii pusai spoilerul,iam facut farurile negre dupa cele vechi sii termiani si bad boy-ul,in maxim 2 sapt este si vopsita.Apropo ti-am vazut espero prin craiovita si caraia ceva sau batea pe la el,merge mai prost decat arata

Bafta cu masina man! ii sta mult mai bine cu farurile negre si cu bad boy look!

bobocu91 12-04-10 18:52

Arata foarte bine...te misti destul de repede andule, tine`o tot asa!

Bafta!:D

gbry_el_05-RSG 12-04-10 19:30

bad boy look by rsg style.... astept doritori. execut orice bad boy look. jante ii mai trebuie...

banzay 12-04-10 19:53

Arata bine! Acuma ai grija de ea! Bad boy fibra sau sudura? :)

ss_seby 12-04-10 20:05

Foarte frumos andule:) team vazut la billa ai plecat de la semafor cam incet cam incet ca eu nam mai apucat semaforu ala din cauza ta:))
P.S. ai o masina foarte frumoasa sa ai grija de ea!

electric_style 12-04-10 20:44

mergea ceva mai pronuntat bad boy-ul..gen NDY sau RAT....parerea mea !!! oricum da bine si asa , numai ca eu l-as fi facut ceva mai agresiv !!!

ss_seby 12-04-10 20:48

gusturile nu se discuta:D ii sta bine si asa mi se pare destul de agresi :-? parerea mea

Andutu TZH 12-04-10 21:30

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3272009)
Arata bine! Acuma ai grija de ea! Bad boy fibra sau sudura? :)

Ms mult este fibra
Quote:

Foarte frumos andule team vazut la billa ai plecat de la semafor cam incet cam incet ca eu nam mai apucat semaforu ala din cauza ta)
P.S. ai o masina foarte frumoasa sa ai grija de ea!
:))de obicei plec primul probabil nu eram in apele mele atunci,ms o sa am grija si nu o sa o mai lovesc,dar cateodata este tot raul spre bine
Quote:

mergea ceva mai pronuntat bad boy-ul..gen NDY sau RAT....parerea mea !!! oricum da bine si asa , numai ca eu l-as fi facut ceva mai agresiv !!!
Eu sunt destul de multumit pentru ca nu fac nici un compromis,daca las fi facut mai agresiv as fi afectat farurile care si asa nu lumineaza cine stie ce;)

mike-fullspeed 12-04-10 22:01

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3271651)

:)) Stiu... deaia l-am si dat! am simtit ca o sa cada... nu am bagat nimic in el intr-un an jumate!

Ce fericit sunt acum... e masina completa ;)

banzay 12-04-10 22:05

Andule, pot sa te intreb si eu cate straturi de fibra ati pus? 3 e de ajuns? Si cum ati prins-o? direct?

Andutu TZH 12-04-10 22:09

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3272628)
:)) Stiu... deaia l-am si dat! am simtit ca o sa cada... nu am bagat nimic in el intr-un an jumate!

Ce fericit sunt acum... e masina completa ;)

Bv;)
Quote:

Andule, pot sa te intreb si eu cate straturi de fibra ati pus? 3 e de ajuns? Si cum ati prins-o? direct?
Vorbeste cu gabi rsg eu doar am frecat-o,in rest el a facut tot;)

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning