![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Quote:
te vazui azi la gagicamea la bloc adusesi pe cineva...in rovine.... |
Intru boss... mai rar dar intru! Deseara vb acolo daca vrei! Nu cred ca fusai eu.. am vandut Espero, i l-am dat la o cunostiinta si inca nu mi-am luat numerele! Pe mine acum ma gasesti cu un Golf 4 - 11 AER! :D
Andu te-am vazut pe Bresti cu masina, fara bara :D ... pune-o ca nu ii sta bine deloc asa ;) Cat ai zis tu ca ai dat pe faruri?? ca am si eu unul nou si sa stiu cat sa cer pe el :D bafta! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Arata foarte bine...te misti destul de repede andule, tine`o tot asa!
Bafta!:D |
bad boy look by rsg style.... astept doritori. execut orice bad boy look. jante ii mai trebuie...
|
Arata bine! Acuma ai grija de ea! Bad boy fibra sau sudura? :)
|
Foarte frumos andule:) team vazut la billa ai plecat de la semafor cam incet cam incet ca eu nam mai apucat semaforu ala din cauza ta:))
P.S. ai o masina foarte frumoasa sa ai grija de ea! |
mergea ceva mai pronuntat bad boy-ul..gen NDY sau RAT....parerea mea !!! oricum da bine si asa , numai ca eu l-as fi facut ceva mai agresiv !!!
|
gusturile nu se discuta:D ii sta bine si asa mi se pare destul de agresi :-? parerea mea
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
:)) Stiu... deaia l-am si dat! am simtit ca o sa cada... nu am bagat nimic in el intr-un an jumate! Ce fericit sunt acum... e masina completa ;) |
Andule, pot sa te intreb si eu cate straturi de fibra ati pus? 3 e de ajuns? Si cum ati prins-o? direct?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning