![]() |
Re: Prezentati-va!
salut si bine ai venit !!! .... pune-i niste jenti prima data si da jos chestia aia albastra :lol: si apoi vorbind de spoilere is 100 euroi/buc a la someseni sau custom vezi la care face ....
|
1 Attachment(s)
Chestia aia de pe capota ii numele unei firme de tuning din bistrita. Si am gasit un model de spoiler fata pe comanda la 250 + 35 taxa de transport
|
ati face bine sa va mutati la chat!
si fa masina sa mearga fa-o puternica apoi spoilere si luminitze! |
rares
22 primaveri :lol: dacia |
greu fu`..;) welcome :D
|
Welcome back to me :P
Salut....Sunt Adi, clujean inrait! :D
Machinutza mea e o micutza Ford Fiesta din 2003 1.6 16v coupe. Nu e nush ce de capul ei dar i love this car.....not because it`s mine. Student.....si in campul muncii.....lucrez in domeniul marketing.....dar astept inca oferte serioase de lucru :P In rest? pasiunea mea cea mare.....tuning-ul.... Cat despre poze....vor veni in curand.promit.....pana atunci aveti grija de voi! |
Re: Welcome back to me :P
Quote:
2. am vazut masina in oras e draguta ai suspensie sport? 3. coupe e cu totul altceva fata de ce ii fiesta ;) |
I`m back...
Mersi, mersi! da....am suspensii sport pe ea...am si muscat umpic cu buza de jos din asfalt la o groapa in orash :( eh.....se vindeca ea.In legatura cu coupe-ul....eh....faceam si eu umpic de misto :D
|
ionut
elev inca vw vento |
Quote:
:D :D :D |
2 Attachment(s)
iata cateva
|
Au venit si ceva poze :P
4 Attachment(s)
Quote:
|
salut, Lore ma numesc,am o dacie1310cu motorde1300,inca nu i-am facut mare lucrudar urmeaza
|
bine ai venit :)
|
La ce facultate esti student ? Iti pot intzepa motorul (tuna ) gratis . contacteaza-ma pe privat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning