Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

Robert_MNW 08-03-10 21:18

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

2 Attachment(s)
Uite doua poze sa iti faci o idee. Maine pe topicul meu mai multe si mai clare!

pustiu_FUG 08-03-10 21:23

aaa, am inteles, eu credeam ca ai colantat tot parasolaru:D dasta mi se parea ceva "neobisnuit" oricum merci de poze:D indee frm cu lumina:X

B-72-RZD 09-03-10 07:10

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3161925)
+ inca o idee sper sa nu o dau in cocalareala:D, ca in poza vreau doar ca fac pe albastru:D astept pareri:D

Ce vrei sa faci, exact? Din poza nu inteleg nimic.

RD-Woo 09-03-10 07:15

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3162817)
Ce vrei sa faci, exact? Din poza nu inteleg nimic.

Vrea sa puna led albastru in interiorul manerului usii
(de unde tragi sa deskizi usa)

pustiu_FUG 09-03-10 08:22

exact, merci RD-Woo
vor fi niste leduri mici gen ca alea de la aeroterma bagate in interorul manarului si se vor aprinde daca usile nu sunt inchise:lol:
RZD: in 10 minute ma apuc si de pozele promise:-)

lopezz 09-03-10 11:33

unde ai gasit bec pt plafon k eu caut de am inebunit . dala mic k la matiz nu am gasit

pustiu_FUG 09-03-10 15:37

bec asa mic nu gasesti, decat smd daca vrei. eu am cu 3 leduri in ele si este putin de tpot mai mare dar inghesuit acolo merge:D, bafta!!!

pustiu_FUG 10-03-10 08:33

1 Attachment(s)
o poze si o intrebare...:-)
cum desfac fetele de usi?:( nu reusesc sa scot manerul de la macara geam:(

Robert_MNW 10-03-10 09:07

Vezi ca iti scapa ornamentul de pe pedala de ambreiaj, urat model apropo:lol:;). Manerul are o saiba in spate sub forma de U, trebuie sa o agati cu ceva si sa tragi de ea. Tu nu ai geamuri electrice sau la alea de pe spate intrebi?

pustiu_FUG 10-03-10 09:13

nu scapa asa sta:D ii maitrag eu cate una sa isi revina dar se duce la loc:D, foarte urat model:lol::lol::lol:
nu am geamuri electrice:( ma bate gandu sa vedem ce o sa iasa ca mi sa luat de manivela:oops:, am incercat sa agat aia cu surubeltina dar i-am tras ditamai zgariatura la fata de usa:sad: cred ca pun mana de ciocan si dalta:lol::lol::lol:

Robert_MNW 10-03-10 09:18

Fa unfel de carlig dintr-o sarma si se trag destul de usor. :shock: Cum nu ai geamuri?!

pustiu_FUG 10-03-10 09:21

interesant cu carligul de sarma, gata mi-am gasit ocupatie azi:lol:
:( versiunea mea nu are geamuri electrice ca este penultima varianta:( am 4 manivele:lol::lol: care tot dau la ele, poate o sa gasesc vreo instalatie sa fac o treaba, dar eu am o dambla cu butoanele:)) nu gasesc niste butoane de geamuri electrice care sa imi placa, ca forma:sad:

Robert_MNW 10-03-10 09:23

Ciudata treaba nu stiam:-) In fine...multa bafta la usi;) si rezolva si pedala aia;)

pustiu_FUG 10-03-10 09:26

versiunile SE power au geamuri electrice, servo, bare pe pavilion , etc si alte prostioare, eu am doat SE(pur) :)) multumesc, sa se faca mai mai cald afara si am iesit sa o demontez:lol:
sambata cred ca voi face si acele de la casuri albastre:-?, s-ar potrivi? sau sa le fac rosi?

Robert_MNW 10-03-10 09:31

1 Attachment(s)
O idee...

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning