![]() |
Re: Alba Iulia
Quote:
|
:)) is timid pt ca voi vorbiti de motoare,chestii trestii si eu nu le am cu mecanica deloc :| mno...
|
doar nu vreti sa ma bag si eu asa in seama....;)))
|
salutare lumeee.....numa ce am ajuns si eu de la servici!abea am intrat pe usa.....ce mai ziceti mah?am vazut ca ati pus documentatia sus!ma apuc de citit la ea dar dupa ce mananc umpik ca-s rupt de foame!mai vorbil la urma!
|
Alba Iulia
3 Attachment(s)
Masina AB 79 FLY lu' Banditu':D :twisted:
|
:) laura o facut cred ca 100 de poze la stadion :D oricum...deci la ce sigla ramanem?
|
Quote:
|
am citit si eu ordonanta!......momentan mai trebuie sa ma documentez si eu mai mult!sunt anumite chesti pe care nu le-am prea inteles dar le mai discutam noi....(mersi mult alin.....)
|
si totusi cine e presedinte .. vicepresedinte .. si secretar(a) ?
|
Quote:
m-am cam betegit si stau prost cu inspiratia. ma cam mananca limba sa spun mai multe, da' vad ca mansarda imi functioneaza greu :) sper in 2 zile sa ma pun pe picioare. |
2 Attachment(s)
uita eu ce am mai gasit.....http://www.motorlife.ro/sfaturi/acte_pt_club_moto.htm
mai revin si cu alte chestii!!..... |
Quote:
banditule, ca-ti place, ca nu-ti place, eu te propun presedinte. alte propuneri? |
Quote:
BOGDANE vrei sa ai prima lectie despre motoare te invit sambata eu cu cosmin desfacem motoru meu bucati ... i-a niste haine rele .. ca avem nevoie de holongar .. nu te supara dar .. asa se numesc cei care trebuie sa invete :) da vezi ca ... plecam dim si venim seara ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning