![]() |
Jeff , care e treaba cu ala cu solnitza ?
|
Trebuia sa ne comparam basii de la casetofoane, dar se amana... 8)
|
Re:
Quote:
|
Santos, asteapta si tu pana cand o sa facem alte poze, in care ne vedem toti klumea, si poza sa fie mai clara. pe sapt viitoare. sau cealalta,sa fie si jeff :)
|
pe jeff il stiu ... anyway .. in seara asta .. o sa pun ceva poze.... de la \"meeting\" ..
|
3 Attachment(s)
o mica intalnire :D o mica parte din 4ss...
|
merge, merge, faine poze
|
Bah, HHH are probleme, dar nu sunt sigur ce fel. Postez aici continutul pm-ului pe care mi l-a trimis (ca sa-l fac de rusine :wink: )
\"nu mai fa ciobanisme din aste cu posturile mele ca me enervezi rau de tot ! cine p**a mea esti tu cenzoru de servici?vezi-ti de ale tale si sa nu temai vad ca-mi umbli in post-uri distrusule! nu poti gasi o ocupatie mai inteligenta la 33 de ani ,esti asa de distrus incat ai tu treaba cu posturile mele??? \" HHH, daca ai vreo nelamurire, intai intreaba, dup-aia da cu pumnu. Eventual la prima intalnire live. In rest, numa bine :twisted: |
pozele is OK
iar Jeff , cred ca stim cui a fost adresat PM-ul , numa' ca a gresit varsta :oops: |
hai mai HHH, c naiba am ajuns sa ne adresam intre noi cuvinte asa de grele? las-o mai moale. peace
|
daca deviati si aici de la subiect, il voi inkide si pe acesta
|
Re:
Quote:
daca il inchizi si pe asta esti degeaba. sterge tata posturile si lasa-ne si noua topicul. nu vezi ca e de-al casei?? |
nu pot sa sterg posturile la gramada, iar daca le sterg numai pe cele care contin mizerii, se ajunge la haos...
in concluzie....radem, glumim, da' nu parasim incinta |
1 Attachment(s)
Sa vada si EvlSantos ceva...
Scuze cei care nu v-am retinut numele sau daca v-am gresit pe careva, e tarziu si maine e curse, m-am grabit :twisted: |
1 Attachment(s)
nonamee ce tractor ai? ca poate ne cuplam tractor-pulling-urile si facem ceva, numa sa-mi prind motoru :shock:
speedy5 hai sa postez si o poza cu mine din pacate cu o masina urata rau :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning