![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
Quote:
|
Nu uitati ca este foarte importanta si calitatea motorinei la capitolul fum.
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=XJpbaIxERYM https://www.youtube.com/watch?v=gtuqk...eature=related cred ca e destul de elocvent ! Ps : nici eu nu am multe date despre acel 535d dus la 440 de cai , inca mai incerc sa dau de el intr un fel sau altul , cat despre 350-380 de cai fara sa scoata fum , sunt ferm convins ca se poate si asta pentru ca am vazut deja un 335 e92 dus in acest mod la 350 fara batai de cap. |
orice este posibil, dar mi se pare foarte greu sa atingi cu adevarat aceste valori. doar dintr-un soft sa ajungi la un castig de peste 60 cp. iar dintr-o evacuare si fara dpf sa castigi 30 cp, mi se pare a fii o fabulatie.
|
Quote:
|
Quote:
535`u nu`i a meu ii a unui prieten si a bagat aproximativ 5000 E in masina...i`a schimbat unu dintre turbo si inca ceva chestii acolo...habar nu am ce a schimbat dar stiu sigur ca a schimbat toata evacuarea si are soft:P |
este din oradea 535-ul ?
|
Quote:
eu nu sunt gica-contra, dar mi se pare imposibil! |
Audi 80 quattro 2.5turbo 620cp / 1200kg - 80-120 1.4 secunde . My car, trage ceva :D
|
Quote:
|
Quote:
|
seat leon fr 200hp si automat si manual
audi a4 2.0tdi 170hp hyundai veracruz 3.0 200 si ceva de cai hyundai santafe 2.2 150hp seatul fr de departa cea mai frumoasa senzatie. |
Audi TTs 2.0 TFSI 272 cp
Skoda Octavia 1.8 Tsi 230 + Golf 3 VR6 200+ Passat CC 2.0Tdi 170 cp si mai sunt mai multe dar nu imi vin in minte acum |
Nu inteleg de ce insirati 5-10 masini , cand titlul spune clar " Cea mai puternica masina condusa de voi "= 1 bucata masina ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning