![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
tavi...ms pt treaba facut azi....baieti de treaba si super meseriasi...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cat m-ar costa niste serpisori custom pentru un ford fiesta mk3 cu motor de 2.0 zetec( e montat de mine ) si un eventual pret la toata lucrarea pana in spate fara toba finala,pt ca o am deja,pun si 2 poze sa va faceti o idee.galeria e normala de ford,din 4 pleaca pe 2 tevi si apoi intr`una.in poza a 2`a veti observa ca de la ramificatia sper 2 tevi are putina curba spre dreapta si apoi se duce in spate sub masina.am sa revin eu cu mai multe poze.
Stima, |
salut, ma intereseaza si pe mine ptr un golf 4 1.4 un traseu de inox de la catalizator pana in spate cu tot cu finala si intermediara de la voi, la ce pret ar ajunge, ms
|
baietii astazi lucrati am si eu o toba de montat...? astept rasp v-am sunat pe toate nr alea dar nimic :sad:
|
4 Attachment(s)
am terminat si cu toba super multumit,tavi a facut o treaba de minune 8)..recomand allcustom 8)
|
Un rezonator interior de 70mm ai, si la ce pret?
|
Salut.
Am un CLK 200 din 2004 si vreau din evacuarea simpla sa ii fac una dubla, iar tipsurile sa fie la randul lor duble. Puteti face asa ceva ? Astept PM cu o estimare de pret. Multumesc. |
Pret pentru serpisori vw polo 6n2 din 2001 1.4cmc 60 cp. Serpisorii vechi au catalizator incorporat.
|
Quote:
care e cea mai mare dimensiune ? |
Quote:
|
pentru octavia 1 , 1.9 tdi , este posibil sa faceti evacuarea in Y ca la m3 cu 4 tevi de iesire , sau ca la 335i cu 2 ? Si un pret estimativ sa stiu daca ma bag sau nu .. Multumesc.
|
pentru octavia 1 , 1.9 tdi , este posibil sa faceti evacuarea in Y ca la m3 cu 4 tevi de iesire , sau ca la 335i cu 2 ? Si un pret estimativ sa stiu daca ma bag sau nu .. Multumesc. la 335 . una pe stanga , una pe dreapta.
|
Salutare !
Se poate face evacuare cap coada 70mm + serpisori la un e30 coupe ? Da-mi si mie un PM cu niste preturi. Ms frumos ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning