![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
|
inca nu stiti ce vreti sa faceti!
|
Quote:
|
cand am zis ca nu stiti ce vreti m-am referit la faptul ca aveti opinii diferite tu si cu donu` ceea ce nu e bine.trebuie sa sustineti amandoi acelasi lucru nu idei diferite...
|
Eu sunt de acord sa facem si cum zici tu Adi vis-a-vis de treaba legata de graba, dar sunt de acord si cu Taz in legatura cu actele clubului, in care sa nu fie nu stiu cate zeci de fondatori. Ne complicam aiurea si se va ajunge la discutii.
Si inca ceva. Ca sa facem treaba sa iasa bine trebuie sa ascultam parerea la mai multi dintre noi fiindca clubul nu-l facem pentru mine si pentru Taz ci il facem pentru cei care alearga pentru Ploiesti. Nu putem sa luam niste decizii aiurea dupa care sa nu le convina la restul si sa dam cu bata in balta. Oricum... e greu. Nu merita foarte multi... |
Quote:
lasand gluma deoparte,asta cam asa e,nu stiu catzi meritam treaba asta:( |
ce ne place sa dezbatem problema,sa despicam firu in 4...:)) ce naiba ma!!!nu suntem la vreun talk show! hai sa facem odata ceva....sa va aud care sunt din punctul vostru de vedere membrii fondatori...si care sunt primii pasi.
|
Quote:
|
Hai cu vrajeala asta cu clubul cu acte in regula....trebe` bani care nu o sa vina din cer ci tot de la noi si nu cred ca cineva dintre noi prefera sa dea 100-200E pt infiintzarea clubului si sa-shi mai rupa si mashina pentru asta...majoritatea asteapta bani din partea clubului pentru deplasari, cauciucuri si alte cele..sa spunem lucrurilor pe nume....va spun eu garantat ca o sa ramanem la stadiul de colante si cam atat...
In alta ordine de idei....cine merge la Satu Mare????????:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
bani din partea clubului vor veni in momentul in care lumea va fi prezenta la evenimente si va avea si rezultate;) |
Quote:
|
adi, normal ar fi sa puteti avea ceva sponsori , dar p praful asta e cam dificult , cheltuieli sant destule la o deplasare , mai ales daca vrei sa faci cva cit d cat ok.
sa speram ca o sa aveti noroc . |
Topic Moved on OTV DDDSHOW ...va fi prezenta si clarvazatoarea cu prosopu in cap.
Credeti ca Becali va concura la liniute cu maybachu ? DA 51% NU 49% Stire senzationala Elodia va fi presedinta de onoare a Redzone Si nemaintalnit Sexy Braileanca va da startul la primul concurs "Desene pe asfalt" (nici o aluzie) :D cu tema "Cine pleaca primu de la start ajunge ultimul" |
Quote:
Iar faptul ca nu te asteptai de la mine la faza cu ruptul mashinii nu o inteleg! La Satu Mare eu o sa plec dupa 2 noaptea ca tre sa ma prezint la o nunta!:cry:......era treaba dc mergeam si in Ungaria Sambata dar e chiar nunta lu` Nasu si nu prea pot sa lipsesc.:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning