Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Întâlnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

mertan 18-02-06 21:02

inca odata. se vede ca se poate face ceva pt bacau si in bacau. chiar daca tibi mo sunat la ora 17.00 si mio zis ca ingheatza de frig si ca nu o mai venit nimeni. asha ne inmultim. asha ne cunoastem. a fost super tare la intalnirea asta. cel mai misto. chiar ne-am simtit bine. inca ce a fost azi. eu zic ca e doar inceputul. ne-ar trebui un \"spate\".

Sfantul-Neo 18-02-06 21:13

Ba ce Trălălău a putu fii politzaiu ala cand eram la statuie a oprit langa noi si ...a uitat sa traga frana de mana a iesit din masina si ne-a zis noua \" aici atzi gasit sa parcatzi\" si lui ii mergea masina cu spatele ...nu stia ce sa faca saracu sa vorb cu noi sa se suie in masina ...vai de steua lui... :chuckel:

mertan 18-02-06 22:01

sunt sctoristi. se baga si ei in seama asha de tineri. au curaj.

Al3xxx 18-02-06 22:34

oricum fazele din centru au fost multe si ar fi trebuit filmate cumva
cu taote ca am zis ca nu mai fugaresc masina iar am incalcat regula off
pacat ca nu ati participat toti la fugareala :twisted:

mertan 18-02-06 23:49

s-a filmat ceva. stai linistit.

Sfantul-Neo 19-02-06 00:11

VIp mi-a spus ca i-a parut rau ca n-a venit a fost la tara cu familia....iar Bogdan baiatul cu loganul tot ca a meu ... statea ca pe schini, astepta telefon de la mine...dar eu.... oricum au spus ca vin sambata viitoare! :D + cei care am recrutat azi! :peace:

aleks 19-02-06 02:09

bravo baieti, aveti potential, asta e clar :lol:

mertan 19-02-06 09:06

multumim aleks :shock: :shock: :shock:

bc_04_aju 19-02-06 15:37

ce politie unde va turnat shi ce sa intamplat :shock: :shock:

Sfantul-Neo 19-02-06 16:16

:D :D Nu ua... .ne-am oprit toti la statuie de fapt in spatele statuii in parcarea aia mica ... si treceu militieni lui Stavarache ... a oprit langa noi si a zis ca nu :\" Nu avetzi unde oprii toti in alta parte\" sau ceva de genu .... dupa care ne-am suit toti in masina si am plecat...dar faza e ca era un miltian de asta ...gen Culitălău...

Andr3i 19-02-06 16:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"
Ba ce Trălălău a putu fii politzaiu ala cand eram la statuie a oprit langa noi si ...a uitat sa traga frana de mana a iesit din masina si ne-a zis noua \" aici atzi gasit sa parcatzi\" si lui ii mergea masina cu spatele ...nu stia ce sa faca saracu sa vorb cu noi sa se suie in masina ...vai de steua lui... :chuckel:

Neo, nu fii rau... ti se poate intampla si tie :lol: :lol: :lol: MDK stie!!! :lol: :lol:

Andr3i 19-02-06 16:51

Si 2, bravo Neo. Imi place ca te implici ;)

marius_lox 19-02-06 17:46

eu intelesesem ca ati amanat intalnirea :( ! imi pare rau ca nu am venit!! :(

Sfantul-Neo 19-02-06 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Si 2, bravo Neo. Imi place ca te implici ;)

In ce?

cristi_407 20-02-06 09:48

Ma bucur ca a fost tare..Succes incontinuare

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning