![]() |
Re:
[quote=\"Speedy5
poi muta-te la Timisoara :P[/quote] sa stii ca nu e o idee rea da tre sa termin jegu asta de facultate mai intai(imi mananca zilele shi ficatzii din mine) si dupa aia cine stie? sanse ar fii prietena mea e din cs! by the way ce stiti de naspa de caransebes ca tot timpu fac caterinca de ea pe tema asta :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
lol
|
atzi vrea voi :hug:
|
poze?....ceva? :wink:
|
cu masini, da am o gramada!!!! :rolleyes2 :weirdface
|
1 Attachment(s)
uite o poza :weee: :weee:
|
sa fie oare putzine lucruri de vorbit in timisoara sau sa nu se distreze timisorenii.................imi vine greu sa cred!!
in concluzie de ce nu se mai scrie nimic!! io intzeleg ca e sesiune da chiar asha :shock: :shock: :peace: :paper: :peace: :paper: :omfg: |
Sa nu uiti ca noi ne mai vedem si live, pe langa discutiile de pe forum. Wanna join? :wink:
|
cine-i baiatu asta wanna join??!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mai io ash vrea dar ne despart vreo 500 shi ceva de km asha ca e cam greu!!! sper sa ajung shi eu prin tm anul asta ca nu am mai fost de multzi ani shi stiu ca mi-a placut super mult atunci!!! mai este disco landu' :headfones :peace: |
Mai este discolandul dar acuma ii spune FIRESTAGE :wink:
|
schimbare de imagine???? sau doar de nume? :flamed:
sa ma nuntze cineva daca sunt offtopic rau? :peace: |
nu esti , stai linistit :D
|
7 Attachment(s)
luatzi de va minunatzi!!!
unii sunt mai prosti decat romanii sau poate doar mai ghinionisti!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :roll: |
pana la urma cesaintamplat acolo ? :roll: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning