![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Paul sa inteleg ca fugi de la nunta? :D Sau trebuie sa venim sa te furam :lol:
|
Vineri sunt si eu prezent ...
|
Vrei sa spui ca azi esti prezent :)eu sper sa nu ploua sa stam si noi la o brafa mai lunga
|
pacat ca a plouat, de data asta am fost destul de multi si s-au format deja echipele ( mecanica, racerii :D) propun sa ne facem echipa de raliu :D
|
2 Attachment(s)
Vad ca va arde de prostii (adica va mananca...!glumesc! :) )...ma bag si eu la activitati d-astea...mai ales ca am mai pierdut din greutate..considerabil chiar !!
prima poza e din cauza unui sofer foarte grabit ... (neacordare de prioritate) a doua poza e din cauza trecerii anilor si a tablei execrabil de proasta la mk3...sunt mai usor cu vreo 50-60kg....si se simte :))) |
Cum man, golfu ala superb TDI de 110 cai are atata rugina pe podea???
Nu-mi vine sa cred...mai ales la cat de bine arata exterioru... |
desi nu mi-am laudat niciodata masina, ms pt aprecieri :)
pentru rugina, astea nu conteaza..iar tu stii f bine ce era acolo si de ce a ruginit si cate ruginesc exact in locurile alea..asta in cazul in care ai vb serios daca ai fost ironic, noi sa fim sanatosi ! Si pentru ca nu umblu cu cioara vopsita...podeaua intra in reparatii capitale, antifon, alta mocheta, un detailing pentru interior, se repara pragurile, buza vr6 noua + cateva schimbari surpriza :) |
2 Attachment(s)
poze de ieri. lulu cu probleme tehnice...a necesitat tractare si apoi o intalnire ad hoc ;)
|
Am rezolvat-o pana la urma Alex, era pompa de benzina care si-a dat duhul, ne-am dus pana la Sorin care ne-a dat una de VR6 si acum Lulu are un pic dintr-un VR:lol:
|
Trb sa ma chemati pe mine ca sunt expert in tractari :))
|
Bankaru,vineri seara iesi la intalnire cu baietii?Poate facem tranzactia aia numai de noi doi stiuta. :)
|
4 Attachment(s)
Baieti maine seara nu cred ca pot ajunge datorita faptului ca am avut ceva probleme cu masina si este toata desfacuta si nu pot merge cu ea asa :sad:. O sa va pun si ceva poze mai pe seara.Am avut o inundatie in ea de toata "frumusetea" pe partea pasagerului datorita scurgerilor de sub parbriz care erau infundate cu namol.
|
In primul rand trb sa multumesc lu` Alex, Robert si lu` Sorin pentru ajutorul dat ca sa-mi repar Golful. Astati nu am cum sa ajung ca sunt la Focsani, dar am sa vin vinerea aviatoare cu noutati ;)) am pus oglinzi electrice.
|
Sal,si eu am avut parte de o inudatie frumoasa aseara din cauza mersului la spalatorie,:) eu nu am desfacut-o pt ca in weekend am sa spal mocheta si tapiteria si nu mai necesita demontarea masini :d,acuma daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde sun scurgerile de la parbriza pt ca banuiesc ca sunt si la mine infundate si dasta ploua,am avut o pb asemanatoare la oltcit dar dupa de le-am desfundat a mers :)
|
Pai dai jos plasticul de sub parbriz si acolo o sa gasesti mult pamant ;) si trb sa cureti bine bine bine si o sa obs. pe acolo o gaura pe unde trb sa se scurga apa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning