![]() |
Re: BV 02 RHD
Intru pe topicul asta si citesc despre rugina lu` YGS, bara lu Bolidu si gaurile lu` Buga ... da... probabil ca sa aflu cate ceva despre RHD, ar trebui sa intru pe "Alte discutii"... respectul si bunul simt au plecat cu sorcova ...
Iar pentru Carnacior si grupul vesel ... cred ca ar fi bine sa incercati sa va rezolvati problemele inafara forumului ... sincer, chiar nu vreau sa stiu ce probleme sau neantelegeri aveti |
Quote:
hai, pune-o sus mai repede si baga banu la ciorap. |
sunt ffff multumit tzutzu-le ..e crima toba se aude ffffff bine am pus-o azi de forma pe masina cu un pretenar bun lasa ca dam o tura cand o sa o montez noroc..
|
Sal Georgica.
Si zi si la lume ca BBS-urile sunt puse la naftalina pt. u...si ca le vei avea de 4TuningDays. Deci sa stea calm oamenii de aci. Ah da..si sa si precizezi ca in vara asta masina va fi vopsita belea...si nu, nu pe rugina. Ca cine nu stie, e cam frig acu afara, si e cam greu sa muncesti la buburuza. Si daca ai munci, o vopsesti :arrow:iesi afara:arrow: si dupa o saptamana poti iara sa reincepi totu. Sau gresesc??... Hai sa ai bafta cu baba, si sa udam cumva finala aia. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
cam asa arata:)
|
mda,da foarte bine pe masina.
|
salutare....foarte tare toba...vreau sa o aud cum suna live...te astept la o intalnire nsl
|
vai da ce vinyl frumos avem acolo pe usa ;)
|
4 Attachment(s)
unpic de treaba la masina ...frane aerisite etc si unpic de bere:drunk::drunk::drunk::drunk:
|
imi place toba:D dar nu mergea sa o bagi mai in interior? sau asa ai vruto tu?
observ ca ai grund pe la oalele din spate, acolo ai facut vreo ramforsare? sau cand ai pus cusca ai peticit ceva pe acolo |
tot interiorul a fost scos vara trecuta am curatat bine si am grunduit bn si poate a ajuns unpic de grund si pe la oale sa dea caldura sa pot continua lucrarile la masina campu e mare e loc sa iti intinziii sculele pe jos ..bafta
|
3 Attachment(s)
hai.....
|
Zau...parca nu esti roman...
Cum? nu ai legate proiectoarele direct pe pozitii? la fel ca restul nesimtitorilor din trafic? P.S. Glumesc... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning