![]() |
Re: BH 04 ARO
a iesit super reusit ursuletzul cabrio ! ai maini de maiestru... eram curios... poti pune si o poza cu ea capotata ?
|
foarte tare ....
|
superbbbbbbb
|
Tot ce iese din garaju tau arata super. felicitari BMW MAN
|
super tare
|
f. frumos...:-)
daca era si m3...:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
unde a disparut pozele???????????????????????????????????????????? ????????
moderatorii de la 4 tuning nu au ce sa faca ,numa sa sterga posturile????????? colantul de 4 tuning deja am dat jos de pe masina mea dupa concursul de 4 iunie,dar daca mai sterge vreun post cred ca renunt si pe internet!!!!!!!!! |
Frumos bmw-ul cabrio!!!!Felicitari Domy!!!;)
|
ceva poze de liniutele de la cluj unde am iesit locul 2 la general si tot locul 2 la categoria a5(201-250 cai)
de la un s3 am luat bataia de 250 cai si 4*4 dar am facut pe un golf 5 gti,urs 325,golf 3 cabrio vr6,ford probe 2.5l v6 24v... |
whoa....felicitari! foarte tare.eu cel putin nu consider rusine faptul k ti-a luat-o de la un s3.numai de la un s3. :-)
|
Domykam aaapukam,nu ai (din gresala) un film cu evenimentul din cluj,din weekend-ul asta? :lol: :lol: :lol: imi pare rau apukam,chiar nu am putut veni,am fost tare prins... nu am putut scapa... :oops:
|
beeton ..................................
|
6 Attachment(s)
deci pozele de la concurs
|
frate....ce pot sa zic....am citit toate cele 25 d pagini si deja sunt chiaun...dar nu-mi pare rau.... esti tare...la masini...no comment...
|
1 Attachment(s)
Aro Vs Golf 5 Gti 200hp
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning