Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

=Virus= 16-05-09 22:36

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Deci, nu inveti, make!

Pot sa vin, nu-i bai, numa sa nu patesti ca mine azi: examenul la 8 , eu trezit la 8:10 :cry2:

buddy_lexx 16-05-09 23:00

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2325572)
App .. de club ... am intrat pe site-ul vostru , si am dat la poze , si mi-a aparut sus la pagina, un porsche si langa scris "katana team" ...daca tot se cheama "KATANA" ii ceva japonez ... dadea mai bine o masina japoneza acolo .. nu ? :D

p.s: budy , intrebarea mea :D stiu ca sunt stresant pe subiectul asta :D

ma..mai intai vina la intalniri..si daca esti acceptat de restu membrilor.. e ok.. dar membru nu poti fi ca n`ai 18 ani :P

scturoag 16-05-09 23:04

Da , am inteles asta ... dar .. 18 ani trebuie sa ai pentru ce ?!? pentru carnet nu ? :D ... dar si daca am masina(microcar) care se conduce de la 16 ani doar cu legislatie rutiera ... pe care o am :D
se poate? ... si bineinteles ... asta dupa ce o sa vin la meeting'uri :D

buddy_lexx 16-05-09 23:27

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2325786)
am masina(microcar) care se conduce de la 16 ani doar cu legislatie rutiera ... pe care o am :D
se poate? ... si bineinteles ... asta dupa ce o sa vin la meeting'uri :D

ti`ai rasp singur ...prezinta`te mai intai la intalniri..si daca baietii iti dau un calificativ bun.. vedem noi ;) !detaliile astea le discutam fata`n fata
sper ca cu acest post sa incheiem discutia asta aici!:D

scturoag 16-05-09 23:29

Da ... capisci :D pai atunci .. urmeaza sa ne vedem peste 1 luna .. cand vin acasa :D

Teo MTM 17-05-09 01:04

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2325547)
MTM'ul e un fel de Night Rider , el lucreaza doar singur :lol:

cum a fost la SV baieti ? :-?

:-) ... Ata ete !

VaLeX 17-05-09 23:34

intreb si eu , ca nu mai sunt la curent cu ce e pe acasa , "Pejo"ul , mai nou XXX , l-am vazut intre masinile KATANA la SV , e In or what ?:) ...stiu ca e prieten cu Shuriken, nu`i da-ti o intrebare ?

=Virus= 20-05-09 19:25

Cam liniste azi pe aici :rolleyes2

stefan_88 20-05-09 22:27

Lumea doarme ....;) ...
@Vali : Peugeot-ul cu XXX .... inca e in discutie intrarea lui in Katana . O sa discut vineri cu el la intalnire :).

buddy_lexx 20-05-09 23:02

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2337874)
Lumea doarme ....;) ...
@Vali : Peugeot-ul cu XXX .... inca e in discutie intrarea lui in Katana . O sa discut vineri cu el la intalnire :).

desi nu cred k se baga el in vreun club.. :)

stefan_88 20-05-09 23:30

Azi am avut o discutie scurta pe messenger cu el ...si a intrebat cand ne intalnim ....Cine stie ..poate omul vrea sa incerce :) .

VaLeX 21-05-09 11:38

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2337874)
Lumea doarme ....;) ...

Bine Steff , vezi poate reusesti sa'l convingi , oricum ne stie pe cativa dintre noi , cel mai bine pe Shuri, oricum frumoasa masina , si baiatul pare de treaba la cat am discutat cu el :)

buddy_lexx 21-05-09 12:09

care`i treaba pe aici?:))
valex ce se mai aude cu baietii noi??

VaLeX 21-05-09 12:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2339177)
care`i treaba pe aici?:))
valex ce se mai aude cu baietii noi??

inca astept`n plm 4 stikere 4 formulare si 2 parasolare, duminica imi trimit astia pachet , poate te intalnesti sambata sau maine ....

stefan_88 21-05-09 17:20

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2339053)
Bine Steff , vezi poate reusesti sa'l convingi , oricum ne stie pe cativa dintre noi , cel mai bine pe Shuri, oricum frumoasa masina , si baiatul pare de treaba la cat am discutat cu el :)

O sa port o discutie cu el ca intre peugeot-isti :) cine stie ..poate reusesc ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning