Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

vsa 05-12-05 13:39

vsa

acum ati vazut si voi ce se intimpla la slujbele tinute de pastoru si mai ales cind se aduna tot corul sfint!! :shock: promitem sa aducem noi imagini din lupta impotriva beculetelor albastre care incearca sa ne ispiteasca!!!! :shock: MAY THE BY XENON BE WITH YOU!!!!

cristi_407 05-12-05 13:43

Junior mai intai pune-ti Xenon ca sa zici vorba asta inteleapata :twisted: Love you

SFW 05-12-05 15:29

Bine vali, bine .... Sunteti fff plictisitori. pa pa

83SOF 05-12-05 16:59

lasa ca idiotii nu au nevoie de ceata si zapada ca sa se dea in spectacol, eram azi cu gabi in masina si a iesit unu cu un taxiu in fata mea pe rosu, fara sa se asigure, nu a avut nici o jena. pai sa nu-i dai cu bocancu'n gura, mama lui de natarau :?

83SOF 05-12-05 17:00

asa SFW, strange-ti jucariile si pleaca :) poti sa iei si jucariile altora, ca oricum dintre astia de pe-aici nu te prinde nimeni :))

SFW 05-12-05 18:08

Sa plece ei ca ei sunt plictisitori, nu eu (sper :) )

frate cristi .. am invatat si eu ca xenonul vine din inima, nu din faruri ... din sufletul tau si din cel a masinii, din unirea celor 2 suflete, purificate.

aleks 06-12-05 10:00

cata iluminare... cata credinta... cata iubire... cata poiezie :lol: :lol:
fratii mei intru' credinta, kiar nu ma asteptam la atata caldura in sufletele voastre ( asa scrie pe xenoane - do not touch when in use, very hot ! ) :lol: :lol:

aleks 06-12-05 10:44

wellcome home, stefan :lol:
ce te asteptai? totul e ca deobicei :lol:

vsa 06-12-05 11:29

vsa

fratiilor credinciosi pregatitiva ca vin la bacau duminica sau luni asa ca pregatiti covorul rosu!!!!! :shock:

vsa 06-12-05 11:31

vsa

lasa ca il prind eu pe misu ca eu stiu scurtaturile!!! :shock:

aleks 06-12-05 12:01

Quote:

Originally Posted by \"Francezu\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xxx\"
pt domnu ''francezu'' ai mers intr-un s 600 pana acum ?
sa vezi cum te simti cand pleaca de pe loc si cum se simte in viraje
incearca si dupa aia sa imi spui ce senzatie ai avut,mie nu imi mai venea sa ma dau jos ,o trebuit sa ma dea cu forta jos :D asta e si din faptul ca sunt masinile mele preferate cu toate ca consuma 30-50% depinzand de faptul cum mergi

Amandoua masinile ating 100km/h in medie pe la 4,8 sec(RS6 in 4,6-4,9 si S600 in 4,8 ).

Cat despre viraje...la Mercedes in general, cam de cate ori intra in actiune mai multe sisteme electronice pt a favoriza manevra, decat la Audi ? :D

Cine e shofer dom`le....cunoashte! 8)

continuati aici discutia...

83SOF 06-12-05 14:17

pai ar fi bine sa le impartasesti, ca vad ca s-a dublat numarul de masini din bacau de cand n-am mai fost eu pe-acasa. cel putin dupa-amiaza adormi la volan prin intersectiile de la bancorex/economic la cat de repede se misca treaba.

aleks 06-12-05 16:00

da da da, covor rosu, da' dak nu este, se accepta si turometrul pe rosu ? :lol:

Al3xxx 06-12-05 21:36

da domnu aleks ne scuzi pt off-topic
oricum francezu, nu incerc sa te mai contrazic de zici ca esti sofer :D .Eu zic intai sa te sui in ele si apoi sa imi zici.Lasa ce zic astia de la diverse firme incearca si dupa aia mai vb . :D

Francezu 07-12-05 01:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xxx\"
da domnu aleks ne scuzi pt off-topic
oricum francezu nu incerc sa te mai contrazic de zici ca esti sofer :D .Eu zic intai sa te sui in ele si apoi sa imi zici.Lasa ce zic astia de la diverse firme incearca si dupa aia mai vb . :D

Eu am rezumat opinia generala + a mea, care e aceiasi cu a lor.
Datele tehnice si ele sunt aceleasi, pt fiecare masina in parte, peste tot.

Eu zic sa`si dea cu parerea si ceilalti de aici. :roll:

All times are GMT +2. The time now is 10:14.

- Copyright 2026 4Tuning