![]() |
vsa
acum ati vazut si voi ce se intimpla la slujbele tinute de pastoru si mai ales cind se aduna tot corul sfint!! :shock: promitem sa aducem noi imagini din lupta impotriva beculetelor albastre care incearca sa ne ispiteasca!!!! :shock: MAY THE BY XENON BE WITH YOU!!!!
|
Junior mai intai pune-ti Xenon ca sa zici vorba asta inteleapata :twisted: Love you
|
Bine vali, bine .... Sunteti fff plictisitori. pa pa
|
lasa ca idiotii nu au nevoie de ceata si zapada ca sa se dea in spectacol, eram azi cu gabi in masina si a iesit unu cu un taxiu in fata mea pe rosu, fara sa se asigure, nu a avut nici o jena. pai sa nu-i dai cu bocancu'n gura, mama lui de natarau :?
|
asa SFW, strange-ti jucariile si pleaca :) poti sa iei si jucariile altora, ca oricum dintre astia de pe-aici nu te prinde nimeni :))
|
Sa plece ei ca ei sunt plictisitori, nu eu (sper :) )
frate cristi .. am invatat si eu ca xenonul vine din inima, nu din faruri ... din sufletul tau si din cel a masinii, din unirea celor 2 suflete, purificate. |
cata iluminare... cata credinta... cata iubire... cata poiezie :lol: :lol:
fratii mei intru' credinta, kiar nu ma asteptam la atata caldura in sufletele voastre ( asa scrie pe xenoane - do not touch when in use, very hot ! ) :lol: :lol: |
wellcome home, stefan :lol:
ce te asteptai? totul e ca deobicei :lol: |
vsa
fratiilor credinciosi pregatitiva ca vin la bacau duminica sau luni asa ca pregatiti covorul rosu!!!!! :shock:
|
vsa
lasa ca il prind eu pe misu ca eu stiu scurtaturile!!! :shock:
|
Quote:
|
pai ar fi bine sa le impartasesti, ca vad ca s-a dublat numarul de masini din bacau de cand n-am mai fost eu pe-acasa. cel putin dupa-amiaza adormi la volan prin intersectiile de la bancorex/economic la cat de repede se misca treaba.
|
da da da, covor rosu, da' dak nu este, se accepta si turometrul pe rosu ? :lol:
|
da domnu aleks ne scuzi pt off-topic
oricum francezu, nu incerc sa te mai contrazic de zici ca esti sofer :D .Eu zic intai sa te sui in ele si apoi sa imi zici.Lasa ce zic astia de la diverse firme incearca si dupa aia mai vb . :D |
Re:
Quote:
Datele tehnice si ele sunt aceleasi, pt fiecare masina in parte, peste tot. Eu zic sa`si dea cu parerea si ceilalti de aici. :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning