![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
lumina la picioare nu e neaparat kitch, eu de multe ori as vrea sa vad acolo :) depinde ce culoare si cum arata :) legat de stalpi doamne ajuta ! :) la noi in tara folia e kitch
|
Din moment ce majoritatea masinilor ies din fabrica cu folie neagra pe stalpi, nu vad unde ar fi kitch-ul...
|
eeee, unii sunt mai carcotasi ;) ... eu am renuntat la ea pentru ca de la soare s-a tras + nu am lipit'o cum trebuie
|
daca folia nu da rezultate,ce-ai putea face?:???:sa vopsesti stalpii
|
Quote:
|
Jock cum a ramas cu toba? Nu mai sunat.
|
...aaaa ,scuze ...."mi-am pus'o" la un service unde avea batranu ceva relatii (moca) ....se aude frumos dar e prea tare pentru mine ....nu stiu ce sa fac dar in mare parte revin la toba originala....vedem,poate gasesc o solutie sa ii mai reduc din zgomot
....poze nu prea mai am cu ce sa fac ,s-a vandut telefonu ...iar maine nu pot sa ajung la intalnire ,sunt la munca :sad: |
Se aude mai tare decat la mine?
|
..sunt pe aproape ,nu cred ca se aude mai tare .....
|
Lasa ca e bine asa.
|
ce toba ai jock si dragos la fel tu ce toba ai...care credeti ca ar scoate un sunet mai tare la un golf 4 dar diesel?si ce pret au...mersi
|
Quote:
|
Eu am luat-o din targ vitan ..130 ron ...de duzina :sad:
|
2 Attachment(s)
Scuzaţi-mi calitatea telefonului meu :) !
;););) |
Da foarte bine toba pe masina, nu o da jos.....e cam micuta din pct meu de vedere:D:D:D: sti ca imi plac burlanele:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning