![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Poze n-am apucat sa mai facem. Am fost o mana de oameni. :-) Pe viitor baietii au propus sa ne intalnim mai devreme, 22.00 fiind cam tarzior.
|
Si deci pe ce data mai vreti o intalnire si ca sa fie mai devreme?
:) |
am trecut si eu pe acolo....in plan era sa raman si eu dar a intervenit ceva:| .......ar fi frumos sa se organizeze astfel de intalniri in fiekre weekend. sau la 2 saptamani.
|
Da ar fii mai bine o idee mai devreme , vor mai veni cativa din zona mea ! Ce sa zic incantat ca v-am cunoscut baieti si poate ne mai vedem , e pacat suntem cativa pasionati !
Bafta tuturor ! |
Da pai o data la 2 saptamani ar fi ok si mai devreme sa admiram masinile pe lumina :)
|
Domnilor cand ne mai vedem ? Cu putin noroc poate apar si cu noua motorizare :D
|
Fratilor ati murit ? :D Haideti naibi sa ne mai vedem la ochi :rolleyes2
|
Maine seara (Sambata, 08.06.2013) vine careva in parcare la Lapte? Sa zicem la 20:30, ca sa nu fie prea tarziu. Anuntati aici.
|
vin si eu :D
|
Deci pana acum: eu, Florentin si Mihai...Care mai doreste, care mai pofteste?
|
Nu mai trebuie sa imi anunt prezenta ca a facut-o andu :) danke :D
|
Sa speram ca nu vor fi doar 3 masini diseara. Vad ca nu prea se inghesuie lumea.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pentru viitor, propun loc de intalnire parcarea din spatele trezoreriei (finante, "vapor" sau cum vreti voi sa-i spuneti),la fostul palat al copiilor. Se faceau intalniri auto acolo mai demult, unii dintre voi probabil ca stiti. Seara, in week-end nu sunt masini parcate acolo. La lapte e nasol ca nu putem intra cu masinile in tarcul ala ca e inchis sau joaca lumea fotbal si e destul de populata zona din jurul sensului giratoriu cu masini parcate. Referitor la meeting: 4 masini :sad: Asta e. Si niste poze...
|
Baieti e gata Dacia mea cand vreti poate o punem de una mica :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning