![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Nu am zis ca e terminata .. mai am de faqt wideuri .. si skirtu mai complicat ceva.. !
|
Soda, daca mai faci ceva o poti strica si mai rau ( posibil ). Deja ai probleme cu ea, daca mai adaugi elemente ... nu cred ca iese ce vrei. Abandoneaza proiectul, nu cred ca mai poate iesi ceva tare....
|
2 Attachment(s)
A trecut deva timp de la ultima lucrare trecuta pe aici ... Nissan R35, Nismo.
|
2 Attachment(s)
mai pun si io una e noua masina "DACIA 350z" apare in 2015 :lol:
|
patryck: blur la conversie. culoare ireala si smudge mult. selectii strambe. geamuri negre ireale. eleron care nu se vede si prin geam. daca este atat de 350z, de ce este asa inalt? este 350z in 4 usi si offroad:lol:bafta
wlady: curatica, cat de cat. nu imi place ce ai facut cu oglinzile. inca se reflecta cu negru oglinda pe masina, dar numai la o privire atenta, eleronul nu este suficient delimitat fata de restul caroserie si nu are umbra pe caroserie. wide'ul spate nu pare in acelasi stil cu masina:( bafta |
@wlady ... p langa c a zis trickz, partile negre vopsite sunt de alta culoare, aerisirile de sub faruri au forme diferite!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
hmm ..va rog sa ma iertati , stiu ca regula e o masina pe zi , dar acum vreau sa imi ziceti care e mai buna , a mea si a lui unu prieten ...pls ...
|
slabe's amandoua.
|
sustin pe trickz..iar daca te mai abati de la regula ne suparam
|
2 Attachment(s)
custom dacia 1300
|
Ca][in .. idei ca tine putini au .. dar daca ai invatza sa numai faci smudge-ul ..si sa nu fie blur unele parti ai fi printre primii .. (da-mi si mie backgroundul plz)
|
bara fata portocalie, masina alta culoaare. usa o culoare, pragurile alta culoare.
|
2 Attachment(s)
Nu mai am idei... mai pun si io una
Aaa si niste situri cu masini stock va rog imi puti spune si mie:???: |
Patryck.. ai copiat de pe o masina deja VTunarita.. un Fiat.. deci.. nu este tocmai bine..
|
... aam si eu poza cu fiatul dar din alt unghi.. mi se parea mie ciudat ceva :D ... [-X nu e bine ce faci :)
|
Quote:
nu am avut intentia sa copiez pe nimeni de ce as vrea sa fac asta !!! am vanit aicea ca sa invat sa fac VTuning nu sa copiez |
arata poza cu donorul .srry de offtopic ..
|
@patryck mai exact fiat de pe digimods. nici nu te'ai obosit sa stergi acolo unde scrie pete smith, digimods:))
expres, nu mai este nevoie sa arate nimic. este acea poza de pe digimods, cine nu crede sa citeasca ce scrie pe spoiler... |
1 Attachment(s)
asta e poza din care am luat spoilerul nu aveam de unde sa stiu :???:
nu am avut intentia sa copiez p nimeni |
repede ati sarit toti pe el, nu vedeti ca e nou...evident ca nu avea de unde sa stie
|
Patryck:Asta a fost avertismentul!
|
da gata scuze`le mele patryck ,... dak vrei sa vorbim ceva ma contactezi pe pm ...hai noroc!
|
expres? care e faza? de ce iti ceri tu scuze? nu pricep.. postezi aiurea..
|
Quote:
|
nene.... da ce sunteti cu ochii unii pe altii sa nu cumva sa faca unu mai multe posturi ca altul, chiar nu inteleg care e faza cu alergatul dupa posturi....credeti ca daca faceti n posturi sunteti mai destepti sau mai talentati.....
|
Ca][n sa stii ca chiar ai dreptate...si nu isi are rostul regula asta cu masinile postate...e o prostie...dar in fine sunt prea mic ca sa vorbesc...:(
|
Quote:
|
Incepator:D
4 Attachment(s)
pareri pls:???:
|
deja asta e nesimtire...frate,inainte cu doua pagini sunt doua reguli pe care le`ai incalcat...ai pus mai multe poze,si ai si copiat de pe masini VT,dupa parerea mea ai merita ban pe toate forumurile.D`aia e forum,sa`l citesti...inteleg ca nu tot topicu,da` macar o pagina doua sa te pui la curent
|
nu mai zisese nimeni de mult... 1 MASINA PE ZI... culori ireale ... mult blur si la golf ai copiat de pe un vt daca nu ma insel...
L.E: cand am inceput eu sa scriu nu era postul lui horicutz :)) |
Quote:
deja cred ca te arunci prea sus... DACA E INCEPATOR NU TREBUIE SA II IEI GATUL DIN PRIMA PRIMA OARA AVERTISMENT ..CA E NOU SARACU OM SI SA NU SE SPERIE DACA IL LUAM ASA DIN PRIMA..SI DUPA ACEIA SANCTIONARE SI ALTE LUCRURI.(considera ca asta a fost avertismentul) SI REGULA CU 1 MASINA /ZI ESTE PENTRU A EVITA INCEPATORII CARE VOR SA ISI ARATE TALENTUL DIN 5 IN 5 MINUTE. |
Eu Il Sustin Pe Dani !
|
multumesc dani:-S
|
Quote:
lyrick: am sters toate mesajele exceptandu-l pe cel al lui hori_cutz, pentru a-ti demonstra ca se poate actiona si "violent", dar si calumea (vezi mesajul lui frost_dani). Daca-ti insusesti regulile, nu are nimeni nimic cu tine. |
in primu rand imi cer scuze fata de tine Gabi,am cam cedat,da` ziceti si voi acuma...e corect? e doar o pagina mai in spate...
|
si eu imi cer scuze.recunosc k nu am citit regulile si ca am pus tot ca nebunu.de acuma o sa pun doar una pe zi si fara copiat de pe alte vt. inca odata scuze.greseala de incepator:(
|
2 Attachment(s)
de mult nu am mai pus o masina sper sa va place ;)
|
arata ciudat farul stang al masinii .. plasa aia e antica si de demult , si ai repetat-o la fiecare priza a masinii .. si bara e off .
Skirtu imi place :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning