![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
O Toyota Supra MK3 '92 de la mine ,are motoras Bi-Turbo...
Astept pareri daca vreti sa dati...:lol: |
LA MULTI ANI tuturor!!!! imi pare rau ca nu am putut fi pe forum dar am cam fost plecat:(
in general mi-a placut cam tot ce am vazut...mrg mici probleme cu pozele la bobi_racers dar se rezolva nu intru in amanunte bai deci cand eram la revelion cu spritz-ul in nas mi-a venit o idee! ce ar fi daca cateva zile 1-2-3 cate o fi am face masini numai din slrr sa ne mai amintitm cum era la inceput de tot. Se baga cineva? |
3 Attachment(s)
Quote:
Frumoase masini allz Golf 3 VR6 La masina asta astept pareri!!:oops::oops: |
2 Attachment(s)
Citroen C4
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Raducu, frumos. Mai mult jantele fac o masina decat kitul. Da` totusi, pentru a face tuning, merg si niste piese schimbate, care sa dea bine cu masina, sa nu fie kitch. Si micusaguri, de exemplu o prelungire la barile stock, o grila fara semn. In rest e bine Dary, scoate gardu ala din masina. Strica tot aspectu` TORNADO Dupa ce postezi, si vrei sa mai scrii ceva, forumu asta, pentru a evita dublu-posturile, a pus functia EDIT. e un butonas ca cel de REPLAY, numa ca scrie EDIT. Data viitoare te rog sa il incerci si sa imi spui parerea despre el |
Ciudata in ce sens?
Mie mi se pare ca are botu prea scurt:-? Apropo nu mai fa posturi unul dupa altul pentru ca nai voie, 1.Ori dai edit. 2.Ori astepti sa posteze altcineva. Despre masina ta.: Pai neaparat trebuie sa aranjezi rotile(camber mai afara spate etc..) Si daca ai face si grafica ar fi super. Vezi ce faci. |
4 Attachment(s)
Dacia 1310 Sport ...Eu doar astept pareri,critici constuctive . Sa imi spuneti daca am ceva de modificat la ea.
|
2 Attachment(s)
:evil:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
radu- imi place foarte mult golful felicitari:X
dary- ea ar fi frumoasa dar tevile alea nu isi au rostul in ea tornado- i-a vezi...ce face butonul EDIT andrei- care e legatura...pozezi o masina intr-un show-room sau ce o fi el... o fi sport dar nu merge orice pe ea asa ca da jos motorul ala bolid, pune ceva normal, niste jante care sa se potriveasca, pune capota etc si o sa fie bine;) onlyhate- nu cred ca am mai vazut o asa dacie:)) crede-ma nu merge motorul ala pe si nici jantele cu asa caciucuri, pune cauciuc cu talon mic. Cat despre aII-a masina e buna, dar jantele nu merg Asa cum am spus...Barien! Pareri? |
3 Attachment(s)
BRABUS |
IMI PLAC TOATE din ultimile 2 pagini bv baieti;)
|
5 Attachment(s)
:arrow:Enjoy
Frumos Brabus |
4 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
3 Attachment(s)
Radu_cainamisir : Frumos ! :>
Ishima Enula WR SuperTurizmo ... seamana mult cu Impreza ;)) |
3 Attachment(s)
Si Eu Si Eu
Eivagen Gt :D |
Quote:
Eu zic sa o refaci parerea mea ! |
Quote:
eee gume iarna:) |
Fratilor am luat si eu un garaj dar nu stiu unde sa il bag m-am tot uitat p'acolo prin foldare dar nu am gasit nimic :-P
|
3 Attachment(s)
OnlyHate trebuie sa pui in folderul Maps/Addons Maps
Am facut si eu un Fiat 151 Abarth....scuzati pozele de proasta calitate |
Quote:
|
Quote:
OnlyHate : intri in folderu cu jocul > folderul misc > garage ... si acolo inlocuiesti cu folderele/fisierele de la noul garaj ! Numai bine ! :) |
Sa ma scuzati ca am zis alta destinatie ,dar am crezut ca se referea la garajul acela drept harta. In care poti face poze. Inca o data imi cer scuze.
|
4 Attachment(s)
masinile mele
|
s0r1n Arata bine Ishima Se potrivesc bine si jantele pe ea si tot.
Tomas_SlrR Pe Toyota schimba toba. Nu e buna. Si la Evigagen schimba jantele! Andrei_995 Schimba neaparat jantele nu se potrivesc deloc cu masina. Si mai lucreaza la grafica Imi place ca toti vreti sa va fie comentate masinile, da voi nu le comentati. Si nu zic numa de mine. Sunt multi care fac masini frmoase, si asteapta ca oricare altu` o vorba buna sau rea despre ele da` nu zice nimeni nimic!:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Quote:
pe fiat pune si tu roti pe 17" si pe range rover pune pe 21" pe fiat sunt puse pe 19 si pe range sunt de 22 tu nu vezi ca ies prin masina si ca nu se vede bine deloc cand sunt mari rotile ? Eivagen Remake :) A Iesit Calumea De Data Asta :D |
3 Attachment(s)
bobi_racers masinile sunt frumoase,cei drept rotile sunt cam exagerate la Fiat,daca este -ia un pack de jante de pe GOM . Si la Range Rover este enervanta faza ca nu arata bine cu jante mai mici de 20,ca il am si eu.
Un Logan facut in repezeala ,face parte din echipa de Drift.La grafica nu prea am ce face in joc se vede super bine jocul avand setarile la maxim,pozele sunt de vina ,ele fac grafica mai proasta. |
Quote:
jantele sa fie toate ca alea dupa fata o culoare nu 5 c-am atat mai indrepta rotile pe spate |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am modificat rapid acum :am pus rotile pe 19 nu stiu daca arata bine mie imi place. Quote:
Pozele sunt facute cu fraps si am incercat si png si jpg si nu e mare diferenta(rezolutia mea in joc este de 1024x768 in rest totul la maxim) |
4 Attachment(s)
Japan (-_-)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nissan Qashqai
|
4 Attachment(s)
Radu, Kata, Radu GRM, Sorin, Ebone - Masini la care nu as schimba chiar nimic.
La celelalte as schimba lucruri marunte, gen jante/culoare. Vin si eu cu un W124. Are cineva idee de ce este diferenta asta de grafica intre pozele facute afara si cea facuta in garaj? |
Am pus garajul dar nu se vede podeaua :)) mama lui de gom ca tot ce am luat de acolo nimic nu a mers :|
Mr.Extasy frumos mertu 8) |
Quote:
|
tomas sllr : vezi ca roti de pe range sunt pe 21 si grafica o sa o setez acm si o sa revin cu poze
andrei_995: nu iti face griji din cauza la grafica cai foarte ei stiu sa comenteze de noi dupa ce isi modifica poze in diferite programe |
Quote:
schimba jantele Quote:
Quote:
Quote:
si pune roti de 19 pe range daca ales is pe 21 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning