![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
pacat de restu care erau in masina au murit nevinovati...dumnezeu sa-i ierte |
aseara in ovidiu un cielo a lovit o femeie pe trecerea de pietoni,destul de grav.
|
Se va murii pe capete din cauza zmeilor care vor sa arate femeilor cat de soferi sunt.Asa e romanul,usor influetabil si de multe ori inconstient.Azi ploua de rupe,la ce aglomeratie e in oras banuiesc ca la biroul tamponari si accidente usoare deja se face coada.
|
era un logan rasturnat aseara pe varianta proptit in gardu viu de la mercedes :)))))) cica a depasit masina de politie a pierdut controlu si s a rasturnat exact in fata lor . era praf ala de la volan,de abia a iesit din masina pe partea din dreapta si nu putea sa articuleze 2 cuvinte.animalele astea ar trebui impuscate . daca intra pe contrasens lovea oameni nevinovati .
|
subscriu!
|
duba intrata intr`un opel astra in curba stransa de la Satul Nou , 4 victime , 2 in stare extrem de grava .
Duba a intrat pe contra sens , pt ca in prealabil un tirist i`a facut semn sa`l depaseasca , desi avea masini in fata . Grija mare la depasiri pe asfalt ud , fara viizbilitate .. se face poc :) |
la cum se circula azi sigur le-au dat de lucru politailor.
1 accident pe sos. Mangaliei: o supernova a intrat in audi a6... praf botul la dacie ....bara spate si capota portbagajului indoita la audi 1 accident in zona stadionului Portul: bmw seria 3 cu o dubita ford rosie..bmw praf botul, dubita stanga spate in zona roti era atinsa 1 accident zona tomis 3: 1 opel astra` 93 cu un vectra b1...usor lovite 1 accident pe aurel vlaicu zona campus: 2 loganuri lovite usor. in plus vreau sa adaug ca am o vecina care merge cu schibatorul pe linia dreapta sau continuu pentru ca asa crede ea ca e pozitionata bine masina pe banda, fapt ce nu ma mirat azi cand am vazut o masina de scoala mergand la fel dinspre delfinariu spre city park.... le urez service placut si cheltuiala mare acestor ""soferi"" |
si fereasca dumnezeu sa te loveasca, sa stai cu masina prin service-uri. astazi era radar pe unirii aproape de pescarie, in masina nu era nimeni, dar radarul functiona..
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Yepz. 4 sure :) nici macar nu au avut nevoie de transport la spital la constanta , i`au dus la medgidia .. deci au scapat ieeeeeeeftinel rau :)
tre sa mai ai si noroc .. desi ei nu au avut saracii nici o vina :D |
aseara in jurul orei 10 .... spre valu lui traian ... in fata la toyota ....un pieton a fost lovit din plin deoarece a traversat neregulamentar .... a decedat pe loc .... la ceea ce am vazut nici n-am putut face poze .... :(
|
se crapa lentila? :D
|
pai avea interioarele torsoului la vedere , i se putea vedea cordul ...
partea mai nasoala e ca ocupantul scaunului din dreapta l`a vazut mai de aproape decat ar fi fost cazul si acum e in stare destul de grava la spital .. |
naspa asa. as fi vrut si eu un plaman de acolo din torace sa il am de schimb poate se afuma prea tare ai mei :D
|
Accident in seara asta, pe Soveja, un pic mai sus de Eden. Din cate am apucat sa vad era o dacie 1300, botul facut praf. Presupun ca a intrat frontal in ... alta masina ?? Poze nu am facut pt ca aveam camera acasa.
Are cineva detalii ? Dom` cameraman ??? :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning