![]() |
|
Re: Diverse discutii
s-a blocat pur si simplu :???: ... nici eu nush, ca nu era incuiata
|
Stai linistit , ca si unui prieten i s-a intamplat , tocmai monatse usa , bine ca erau muncitorii langa el ( de partea cealalta a usii ) ca daca nu , spargea nebunu usa :)) .
Stie cineva programul de la patinuar ? Puneti-l si voi :P Merci ! |
De ceva vreme in Comunitatea 4tuning Ploiesti exista niste conflicte mai mici sau mai mari...
Coltzu' vs AML, AML vs Coltzu', Coltzu' vs Restul Comunitatii, Restul Comunitatii vs Coltzu' Barfele, mistourile si raka nu vor muri niciodata. Misto facem unii de altii, radem, glumim, asta nu inseamna ca ne uram unii pe altii. Daca ati observat pana acum, eu am vazut ca pe forum cearta si cuvintele urate se spun mai mult decat fatza in fatza, iar atunci cand ne intalnim, ne salutam, radem si vorbim din nou. Daca cineva a avut un conflict cu altcineva, intotdeauna (de cand sunt printre voi..., si nu sunt nici de un an), am incercat sa impac pe toata lumea. Daca am facut misto de AML cu Coltzul, iar in urmatoarea zi am iesit cu el si cu alte persoane in oras, asta nu inseamna ca sunt parshiv. Am iesit cu el nu v-am invitat pentru ca stiam cat de bine va intelegeti. N-am stiut ca va supara chestia asta. Trebuie sa intelegeti ca sunt prieten cu toata lumea din aceasta Comunitate si nu fac separatii. Sa recunoastem ca in zona Coltzului totusi se exagereaza cu glumele pentru toata lumea. Poate de multe ori doar din greseala, poate de multe ori intentionat. Asta nu ma face pe mine sa spun: - Gata! Coltzu' trebuie ignorat si trebuie exclus din Comunitate. Nu sunt eu sheful acestei Comunitati si poate nici el n-ar avea voie sa spuna asta. I decurs de aproape un an de cand exist printre voi mi-am facut foarte multi prieteni, am fost impreuna in multe locuri, am trecut prin multe intamplari placute si neplacute, peripetii cu garda si ne-am simtzit super bine de cele mai multe ori cand ne-am intalnit. De aceea nu vreau sa dau cu piciorul acestei prietenii dintre noi si declar ca sunt tovaras cu absolut toti cei din Comunitatea Ploiesti si voi iesi in oras cu toata lumea indiferent de conflictele dintre voi. Cum voi ati auzit ca se vorbeste urat despre Coltz si ca se face misto, asa stie foarte multa lume si despre Coltz ca face celorlaltzi. Am auzit zvonuri cum ca nu sunt nici eu binevazut printre voi. Nu stiu daca v-am gresit cu ceva vreodata. Daca ati facut misto de mine, nici eu nu v-am iertat. Dar de cele mai multe ori am facut mistoul pe fatza cu voi. V-am spus direct in fatza ce am avut de spus indiferent daca nu ne-am inteles pe forum sau pe strada. Multzi din voi mai avetzi de mancat pana va veti mai maturiza. Pentru voi deocamdata important este sa avetzi ce bea. Si eu am fost ca voi, dar aveam 16-17 ani. Nu va condamn. Fiecare face ce vrea, insa incercati sa nu adunati impresii urate din partea lumii. Se aude cum ca n-am fost binevazut de voi de la bun inceput, ca vreau sa-l aduc pe Piytu intr-o lumina slaba, ca vreau sa-l denigrez... Nu este adevarat! Nici nu as vrea sa am o raspundere ca a lui in Clubul NSL. Poate sunt vorbe spuse aiurea de cei care nu gasesc alt subiect de discutie. Pe forum s-au spus multe vorbe jignitoare la adresa catorva membrii. De ce e TNG de vina ca a sters posturile? Erau niste cuvinte spuse aiurea, pe topicuri care nu aveau nici o treaba cu postul respectiv. A gresit si el de cateva ori cand a mai sters ce nu trebuia. Asta nu inseamna ca el e tartorul si el provoaca raca dintre voi. Eu stiu ca e un baiat de treaba si daca e prieten cu AML nu trebuie acum sa credeti ca are ceva cu voi, iar daca are, are pentru ca l-ati jignit in nenumarate randuri. In fatza nu mai zic... In legatura cu intalnirea NSL de la Bucuresti. Sapotamana trecuta voi eratzi la gratar, dupa cum aflasem si noi am plecat la Bucuresti. Ok. Saptamana asta stiati de la jumatatea saptamanii ca e intalnire, iar eu cand i-am spus ieri lui Piytu ca noi mergem la Bucuresti s-a suparat ca nu v-am invitat. Una la mana, daca stii ca e intalnire NSL si esti seful Clubului pe Prahova ar trebui sa anunti tu restul lumii. Cand am spus ca merg la Bucuresti nu trebuia sa taci, ci sa-mi spui clar ca vrei sa mergi, sau ca oricum mergi si tu. Ma rog, aici a fost o neintelegere, trebuia sa te sun mai tarziu, am uitat, te-am sunat seara. Nu inseamna ca nu vroiam sa mergeti si voi. Daca nu vroiam sa mergeti sau nu vroiam sa va invitam, nu va mai anuntzam deloc. Oricum voi stiati de intalnire. Una peste alta, vreau sa se inteleaga clar ca nu ma intereseaza conflictul vostru cu AML, ca nu trebuie sa va uitati urat la cei care vorbesc si care ies cu el in oras, TNG a mai gresit cand a sters pagini intregi de posturi dar asta nu inseamna ca va uraste, si nici voi n-ar trebui sa va luati aiurea de el. Daca e prieten cu AML nu inseamna ca e dushmanul vostru. AML ma intreba pe mine aseara ce am vorbit cu Piytu. I-am spus ca n-am ce sa-i expxlic. Nu ma intereseaza problemele voastre cu el. Eu ma inteleg bine cu toata lumea si gata. Daca in continuare avetzi un dinte pe mine, va rog sa postati sau sa-mi spuneti in fatza ce vreti sau ce nu va convine si incercam sa picam de acord. Daca nu va place existentza mea , atunci ma retrag din NSL si ati scapat de mine. Bafta tuturor! |
aseara la sala nijte 180-uri meseriase....era un pic de gheata....mergea k in palma....n-a avut dshockevo baterie la telefon sa filmeze..........
|
<<<Am auzit zvonuri cum ca nu sunt nici eu binevazut printre voi.>>> nu stiu de la cine ai auzit treaba asta dar tare sunt curios.Multa lume vorbeste aiurea , baga strambe ,treburi care sunt mult mai grave decat mistourile unora care exageraza dc au baut prea mult . CUMtu ai auzit vvorbe despre tine si eu am auzit vorbe despre mine si nu e frumos . Eu nu am auzit nimic ca ai vrea sa imi iei locul ...ti l dau cu cea mai mare placere dar sa nu crezi ca eu am vreun avantaj ca sunt membru fondator. e doar bataie de cap, si am facut multe pt clubul asta 3 ani de zile ,la fiecare int . v am chemat personal ,chiar si pt o intalnire la sala dadeam telefoane ,iar acm sa aud ca va intalniti si in lipsa mea stabiliti sa plecati al intalnire .nu a fost frumos din partea voastra ;am crezut ca vreti sa mergeti fara mine si asa am plecat singur.sa nu mai zic ca eu am fost anuntat ca mergeti cu 5 minute inainte sa plecati spre buc incaz ca nu plecaseti deja . tare curios sunt cine ti a zis si treaba asta cu luatul locului . poateasa aflam cine vb aiurea .
|
la treaba cu plektu` la Bucuresti s-a vorbit pe kolt marti sau miercuri, knd era vorba ori de bucuresti ori de targoviste...si ai zis u cu gura ta ....k bucuresti!!...
nu inteleg dc o dai akuma in diverse(no offence)...dar shtiai de bucuresti de la jumatea saptamanii!!! |
eu zic sa nu te mai bagi , ai inteles care a fost ideea , stii f bine ce s a intamplat .nu mai face pe prostu. cand va vad pe toti ca va faceti ca nu stiti despre ce e vb ...
|
da am inteles k iti place sa faci pe victima!!...
|
Quote:
|
dar n`am zis k m`ash fi bukurat!!...yo ti`am explikt o chestie...faza cu plektu` sambata...se vorbise de marti sau miercuri!!!...nu inteleg dc totushi insisti si zici k am planuit sa plekm fara tine, k vezi doamne nu ne esti antipatic sau cine shtie ce mai gandesti!!
|
merota sa ne certam din cauza cuiva care baga strmbe intre noi ? ziceti si voi acum ... pe drum la bucuresti am discutat vreo 2 min cine ar putea fii si nu mie jena sa zic despre cine e vorba ....
asha ca sper si dupa discutia asta pe forum sa terminam dreaqu cu toate certuriele astea ... numai bine si cati mai multi cp :mrgreen: |
Si Bere Pentru Fratii Mei!!!
|
AM impacat capra cu varza se pare, ne certam degeaba din cauza unor persoane care ne vorbeau pe la spate ,de azi GATA cu CEARTA!!!!!!!!!!!!!!!
|
ce de frati ai:))....suntem o mik/mare familie:))...
rakorik a fost ieri la bucuresti:) razvane..park erai in greva...welcome back...adu`i si pe ceilalti mha nebune:) |
Quote:
<-------[IDEM]---------> Hai V-am pupat! [OFF FORUM] deplacere.go.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning