Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Io4rap 03-06-08 17:36

Re: Kitsch Tuning .... part 2

vaaaaaaaaaai :))))) nici macar capace de acelasi fel nu a putut sa`si ia :D
e criminala masina... mai ales din spate... chiar te lasa fara cuvinte =))

giubau_v8 03-06-08 17:59

1 Attachment(s)
vai de capu meu, cum pot unii sa strice frumuseti de masini cum sunt daciile 1300 ..e de plans

in legatura cu sportiva aia..=)))=))) ...cred ca chestia aia de iese prin capota e hornul de la motorul cu aburi :D, si aia e plasa de tantari, sa nu se infunde radiatoru :))

on...pun si eu ceva..masina avea multe balarii..dar eleronul ''tiuning'' pentru drift mi-a atras atentia..si eram si in autobuz deci nu am avut timp de foto sesion:D

raresh_r 03-06-08 18:23

2 Attachment(s)
aici se vad mai bine imbunatatirile

topser 03-06-08 19:24

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1569385)
vai de capu meu, cum pot unii sa strice frumuseti de masini cum sunt daciile 1300 ..e de plans

in legatura cu sportiva aia..=)))=))) ...cred ca chestia aia de iese prin capota e hornul de la motorul cu aburi :D, si aia e plasa de tantari, sa nu se infunde radiatoru :))

on...pun si eu ceva..masina avea multe balarii..dar eleronul ''tiuning'' pentru drift mi-a atras atentia..si eram si in autobuz deci nu am avut timp de foto sesion:D

pfff...
moshule , asta nu e eleron , si in nici un caz kitsch....asta e o bara de la portbagaj de dacie...

raresh_r 03-06-08 21:05

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1569533)
pfff...
moshule , asta nu e eleron , si in nici un caz kitsch....asta e o bara de la portbagaj de dacie...

eu cred ca zice de "eleronul" de pe bara ... baza zoom ca e ceva sudat, uite si antena cum e montata stramb (sunt doua sau mi se pare mie ?) are si codita de rechin cu led haha :)

coman razvan 03-06-08 21:48

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1569438)

Si sper ca ati vazut cele 4 evacuri! :lol: Din care numai cele din stanga sunt functionale! Cele din dreapta sunt total ruginite! Doamne...ce om :x:x:x Si masina nu este Dacie...este Daewoo VW 220 D...deci...va rog! Putin respect! :oops:

Io4rap 03-06-08 22:15

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1569438)

"guordini" style :D

Sleepy_85 03-06-08 23:03

mie imi plac butoanele alea sub forma de roti de la grila care park e din tabla de razatoare. si cu stopul din parbriz homemade. Pff dak asa arata masina va dati seama cum arata soferu....

Bogdan_ozzy 03-06-08 23:15

5 Attachment(s)
...........

eMH 03-06-08 23:59

1 Attachment(s)
Lol,asta cu spinner-e "cromate" e jmecher rau de tot,a vrut sa aiba dacie low-rider
Pun si eu una,luata de pe topicul cu masini tari (s-a ticnit lupul)

SV25MBN 04-06-08 00:03

Sunt sigur ca se referea la M5`u din stanga :D

Gabi 04-06-08 00:03

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1570271)
Lol,asta cu spinner-e "cromate" e jmecher rau de tot,a vrut sa aiba dacie low-rider
Pun si eu una,luata de pe topicul cu masini tari (s-a ticnit lupul)

La "Maşini tari văzute la noi" era vorba de M5u' din stānga Daciei, nu s-a ţicnit deloc lupu' !

eMH 04-06-08 00:05

eu ma refeream ca s-a ticnit lupul (adica proprietarul daciei)
M5-ul acum l-am vazut =))
Oricum,poza e de pus pe ambele topicuri (parerea mea)

SV25MBN 04-06-08 00:08

Acele "gratii" puse pe luneta au aparut prima oara pe Renault Fuego, am dreptate ?

eMH 04-06-08 00:11

probabil ca ai dreptate,da' dupa parerea mea nu arata bine pe nicio masina !
cel mai des sunt vazute pe oltcit-uri sau dacii 1310...

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning