![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
eu nu....:( ca am baut inainte sa inceapa ninsoarea... si nu merg cu masina dupa ce consum alcohol :) dar sigur au fost altii care s-au distrat :D
|
daaaa :))) super tare ... cam naspa acolo pe camp... mai era o masina , crek un peugeot 307...... si dupaia pe drum ... mai misto :D
|
Quote:
https://www.trilulilu.ro/clipsy68/4af1fc34400867 |
acu 2 zile am visat un golf2 care trebuia sa il cumpar dar din urma hotararii familale inca nu il iau, trece visu pe langa minee. [poate e cineva interesat sa isi inceapa un proiect pe golfu asta are 1.8 75 de cai, cutie smekera, servo e 91, adus pana in decembrie, Cucule ce zici te apuci de un proiect :) sau care il vrea ii fac contactu cu el
|
Ce proiect cu 0 buget? si daca ar fi buget...ar fi un e36 ca proiect! :D
|
BIne punctat Cucu! La proiectu ala as sta si eu pe langa tine :lol:
|
am si eu un 7210supernova.....nou nout....maxim 4-5 ore vorbite pe el...cutie tot ,garantie pana in mai...nu e zgariat...absolut nimic..e varianta pe albastru.....gasesc un n 6300 pe el?
|
mi s`a anulat eminiunea...a ramas pe luni din cauza vremii :(
|
Lasa ca e mai bine asa. Ca poate luni o sa fie soare. Si o sa fie mai bine. Ca sa se vada vopseaua in toata splendoarea ei.
|
asa ma gandeam si eu plus ca mai am ceva de facut la masina si nu aveam timp asa sambata si duminica mai bibilesc la ea :)
|
Pai da :D. O sa fie ceva foarte frumos ! Oricum abia astept sa-ti vad masina la tv ca e altceva . O sa fie super. Cred ca esti foarte nerabdator.
|
iti dai seama :) d`aia m`am ofticat azi cand am auzit ca se amana, si ma gandesc ca poate luni nu se indreapta vremea si iara tre sa astept :) da de dus tot ma duc :)
|
:) Sa speram ca o sa fie soare la bucuresti. Macar acolo :) ca sigur iti e greu sa stii ca ai fost invitat la Pro Motor si ca se amana din cauza timpului... si zic greu pentru ca imi dau seama de munca depusa ca sa-ti faci masina in felul acesta. adica e suuper :D
|
Te salut Kalu`
Rabdare,rabdare..oricum stim ca masina o sa lase impresie buna...o sa te ajute si vremea pana la urma si totul o sa iasa bine..daca se incalzeste vremea,ai toate sansele sa o vezi pe `Micuta Roxy` in costumatie de primavara...pe vremea asta o vedeai cu 2 turturi in nari,o manta ca a lu` Margelatu` pe ea,niste pantaloni de camuflaj si un pulover pe gat...Sa te invat un `stou`...te faci ca `i pui mana la ureche si scoti de dupa ureche un ghiocel sau o papadie..Ups!Bine lucrat,bine gandit!Astia sunt primii pasi si cei mai esentiali catre un :boogy: |
E naspa ca tre sa ma duc singur acuma....adica Tano nu mai poata sa vina cu mine la filmari si o sa fiu eu cu ea si echipa de filmare...si o sa am emotii :)) tre sa ma intalnesc cu ea la pro tv si sa mergem unde zic ei...asa daca mai aveam pe tano langa mine sa ma sustina si care o cunostea pe ciuculeasca era mai bine...asa am emotii ca sunt singur printre straini :)) o sa vina prietena mea cu mine si CUCU :)) ii dau corrado lu cucu sa faca o demonstratie mica pt pro motor :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning