![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Hei am revenit. Masina a iesit de la Equinox la terment dar cum nu am avut bani atunci de alte modificari am zis sa postez cand ami avansez asa ca am venit cu ceva nou:
-jos portbagajul -culoare noua alb -jante Borbet A pe 19" -cauciucuri cu talon subtire Planuri de viitor: -am dat jos placutele pt ca vreau cu litere distantate -suspensie pe aer -vopsit jantele Aveti idei ce culoare as putea da la jante? |
2 Attachment(s)
radu- incearca un rosu sau un roz
equinox- hai ca iese bine jafu darius- arata foarte bine golfu tau,bafta azi dimineata a plecat clio spre vopsit,il iau duminica.. si pana montez interioru si celelalte pe el,voi posta poze luni. intre timp la pisicuta am vandut jantele si la e30 am pus aripa stanga-dreapta fata noua,bara fata noua si usa :lol: ce culoare credeti ca s-ar potrivi pe el? :arrow: |
Quote:
Quote:
radu_cainamisir-radu-le loganu arata bine asa... oricum va arata foarte bine la final :D asta ma asigur eu :D |
@Rid3r*Race:ma degeaba noi te iertam ca in ochii nostri tot aiurea vei fi.Ai grija sa iti fie invatatura de minte nu cred ca ai 19 ani din ce am inteles cu faza cu amenintarile(+ca zici ca locuiesti in Barcelona) nici eu care am 14 impliniti nu zic asa...Bafta!
Multumesc tuturor colegilor carora le place ce am facut cu jantele! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
radu_cainamisir Pff cat de frumos poate fi golanelul tau.Ai un logan superb man sa ai grija mare de el
Cristi.megane Eu zic ca ar merge un albastru mai inchis dar nu chiar mult |
2 Attachment(s)
quick_silver2- chiar arata bine bv
radu_cainamisir- arata foarte bine eu zic ca arata bine asa cu sunt ele acum... Cristi.megane- ar merge un albastru cam cum e pe loganul din a-2 a poza pusa de Tomas A venit motorul o sa stea pe margine pana cand masina va fi vopsita... aseara am stat toata noaptea sa scot celalat motor iar acum ma duc la garaj sa demontez grila,faruri,interior cred ca pana sambata masina va intra la vopsit |
6 Attachment(s)
Ieri noapte ma bucuram ca am gasit loc de parcare si dimineata o vad botita si in fata si in spate in schimb ma astepta un om si cand a vazut ca deschid masina a venit la mine si mi a zis ce so intamplat.Era sotia la volan si a dat cu spatele pana a intrat cu masina in bara spate si cum in fata avea 2 jalonea ca sa nu poti ajunge pe trotuar spoileru fata a atins cele 2 jaloane.
Tipu a zis ca imi da toti banii de care am nevoi:)Cum am auzit am gasit pe net bara fata simpla si spate la fel ca cea de dinainte. Dunga a fost galbena ca sa nu mai fie discutii si mie chiar imi place.[ATTACH]Attachment 2487041 Attachment 2487042 Attachment 2487043 Attachment 2487044 Attachment 2487045 Attachment 2487046[/ATTACH] Barile ajung in maxim 48 de ore. |
Cristi.megane- albul merge mereu:D plus ca face contrast cu orice culoarea putin mai inchisa
DMS- merci Tomas_SlrR-ar fi o idee dar m-am hotarat deja la o culoare:D cristy_dacia- merci! ma bucur sa iti place ionutzGtt- multumesc. Bafta cu noul motor dar nu cred ca e ok sa stea jos. Gandeste-te ca destul kg stau pe baia de ulei si mai este pe acolo cretu_bs- lasa-l pe rid3r. Pacat de VW chiar daca ai facut rost de bari fara sa te coste o masina nu va mai fi la fel niciodata dupa un accident. De unde sti ca nu e stramba si sub bara? |
Quote:
|
Quote:
Exista pe maxim 17 din cate stiu eu. |
2 Attachment(s)
Am avut probleme cu internetul şi nu am reuşit să postez dimineaţă.Motorul este pus pe maşină.Nu e VR6 dar e ok.
Între timp am programat Golf-ul pentru înmatriculare. Attachment 2487132Attachment 2487133 @R.Equinox: Nu îţi freacă,nu? @ionutzGtt: Ce culoare o faci? @quick_silver2: Arată bine.Dacă vrei faruri ca ale mele,anunţă-mă prin PM,te pot ajuta. @radu_cainamisir: Eu unul nu le-aşi vopsi.Tu acum le faci cum îţi place. Aştept să o văd făcând fâss fâss. :D @Cristi.megane: Hellrot Red. @cretu_bs: Îmi pare rău de incident. |
frumoasa masina DariusAlexandru ...si ce motor ai pe ea?
|
2 Attachment(s)
Astazi au sosit jantele trimise de tabokubmw pentru E34.jantele sunt niste BBS_uri RS.Acestea au fost desfacute in bucati iar de la 11 pana 14 am sat sa le reasamblez apoi leam pus pe masina.
La logan iam dat jos detot toba.Acum chiar nu mai pot circula cu ea deoarece huruie mai tare ca un tractor.Si in timp ce dadeam toba jos am vazut ca toata evacuarea este ruginita si ca trebuie schimbata.asa ca am fost si am cumparat alta evacuare de inox.Acum imi mai trebuie doar toba, are cineva de vanzare? |
@kitz`: E 1.4 ,benzinar.
@ionut.alex63: Frumoase jantele de pe E34. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning