![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2608371 Attachment 2608372 Attachment 2608373 |
2 Attachment(s)
Ma ajutati va rog si pe mine cu un vt. As vrea daca se poate sa se puna rotile de pe passatul albastru pe golful gri. Multumesc !
|
Pe mine nu vreti sa ma ajutati aveti rugamintile mai sus.Va rog mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2609176 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hay ca revin si eu pe aici sa vad care ma ajuta si pe mine cu un vt ca imi este lene sa instalez eu photoshopul. vreau si eu in poza asta pe aripa dreapta fata sa vina odata steagul de la germania sa vad cum pica si odata steagul de M de la bmw dar nu toata aripa ci doar pana vine perpendicular pe roata .Va multumesc
|
4 Attachment(s)
Imi poate pune si mie cineva jantele astea pe masina?
Si daca se poate lasata putin mai jos. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut,
ii cineva amabil sa ma ajute putin. vreau sa faca cineva mijlocul jantelor culoarea masinii si suruburile aurii. merci anticipat |
2 Attachment(s)
Vreau sa vad cum ar arata bbs-urile rosii pe scirocco. Mersi
|
3 Attachment(s)
puteti sa imi puneti si mie jantele astea pe masina? multumescAttachment 2611958
Attachment 2611959 Attachment 2611960 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
merci mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Daca se poate....va rog...customizare bara(clean)
Suspensie sport Si la jante as dori alta culoare: -rosu -verde -albastru deschis -portocaliu -roz -albe poze sa alegeti...unde va e mai usor...sa modificati bara sau jantele... multumesc |
4 Attachment(s)
|
mersi mersi
|
Colegii la masina mea nu va bagati?Vreau niste jante si geamuri negre pozele sunt in pagina trecuta.Va rog mult.
|
2 Attachment(s)
Salutare !!!
Doresc sa imi schimb look-ul posterior al masinii mele! Vreau sa schimb difuzorul spate si in in loc de 4 tevi sa fie 2 tevi centrale cu tipsuri cu capetele albastrite(titan look) iar difuzorul carbon... vreau ceva decent nu foarte exagerat - La triple de ma gandeam ca in loc sa le schimb sa le pun leduri custom si anume partea superioara acoperita cu folie alb-opac cu o simpla tenta de fumuriu , semnalizarea galben (tip faruririle vechi de renault) iar partea de jos fumuriu dar nu negru ! Multumesc Anticipat ...spor la treaba ! |
1 Attachment(s)
va salut ,
vreau si eu miezul jantelor facut : negru , rosu , verde si albastru Va multumesc |
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2617820 Attachment 2617821 |
4 Attachment(s)
Ce culoare ar veni mai bine in afara de Alb? DaNn te las pe tine sa faci jantele niste culori care ar da bine as vrea sa le vopsesc in iarna asta.. Se vede ca sti sa lucrezi in photoshop .. am sati las niste poze. Sper sa ma ajuti cu ceva ideii? Ms
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2618042 Attachment 2618043 Attachment 2618049 Attachment 2618048 Attachment 2618047 Attachment 2618046 Attachment 2618045 Attachment 2618044 |
Quote:
Ms frumos. Se vede super pe galben. |
2 Attachment(s)
Salutare baieti !
Ma ajuta cineva si pe mine sa vad cum i-ar sta masinutei cu un set de jante keskin kt1 vopsite miezurile in rosu si eventual in culoarea masinii? Si un set de pleoape... Multumesc anticipat ! Promit ca fac cinste celui care ma ajuta, sau o tura daca ne intalnim... O seara placuta tuturor ! |
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2619236 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut!
Vreau si eu jantele astea pe masina si in diferite culori. 1. Gri inchis 2. Aurii 3. Mov(culoarea masinii, mai mov chiar) 4. Jantele au spitele aranjate in asa fel incat formeaza semnul VW. Asadar un semn din toate mov, si janta gri inchis. 5. Doar daca se vrea: Aurii si inelul de langa cauciuc lasat normal(polishat) Multumesc! |
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2619681 Attachment 2619682 Attachment 2619683 |
Quote:
Toate cele bune! Multumesc! |
2 Attachment(s)
Salut, ma ajuta si pe mine cineva :
Vreau masina din poze sa aibe: -Ploape din capota -Bara fata clean (Marginea unde se termina bara din sticker bomb)cea din poza -Suspensie Low :shock: -Un portbagaj pe plafon Daca se poate ceva gen Low & Slow daca ma intelegeti :lol:. |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2620091 |
7 Attachment(s)
mai ajuta-ma te rog sa imi "montezi" astea
mersi Asa ar 1 crom si fara crom si un keskin kt4 iar in final 3 mai simple...banalitati:D asteeeeept multam |
Zoca multumesc mult de vt.Nu stiu ce sa zic poate voi monta jante ca astea in primavara.
|
2 Attachment(s)
Salutare!!! ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi arate cum dau jantele acestea pe masina...Dau o bere !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning