![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
asa e Min`ule :D
am vazut si eu hummeru` ala azi...la sindicate o poza :lol: |
15 Attachment(s)
Vento VR6 :shock:
|
Golfulet de la ploiesti :)...marfa rau pozele
|
Felicitari Shantzule!
Ai facut niste poze exceptionale! |
Quote:
|
Quote:
CE BINE ARATA PROPRIETARUL |
frumoase poze si frumoasa masina. bravo DON.
dar tre sa recunosti ca Bishop a facut o treaba buna ;) |
Depinde la ce te referi?
|
Eu am facut motorul, am facut fatza noua noutza, semnale si proiectoare FK, nu papa ulei, am luat buza la bara originala de Vento, cauciucuri noi TOYO..., nu stiu daca Bishop ar fi bagat 3000 euro in ea...; stiu ca a iubit-o enorm, insa nu stiu daca ar fi bagat banii astia in ea.
|
Quote:
|
pai la vremea lui, cred ca bagat detsul.
am zis..ca a transformat-o asa cum e 90% acum dintr-un vento vr6 normal. suspensie, jante, filtru, evacuare, poate soft? in fine, ctz ca arata f bine masina. |
Mersi tovarashi' :lol:
o sa sterg mai incolo discutia dupa ce terminati :) |
Mie mi se pare ca la mine arata mai bine... :D
Bine, asa zice oricare isi iubeste cotetzul... Intr-adevar, suspensia e schimbata de el, dar jantele cred ca le-a avut din totdeauna. (sunt originale). Oricum, cel care a luat masina de la Bishop, Mihai, nu cred ca a avut timp sa faca o asemenea uzura motorului in 4 luni de zile. Numai eu si cu baietii de la garaj stim ce-am gasit acolo. Sunt motoare care isi iau skije grave. Jakal, jantele sunt BBS-uri originale si imi plac foarte mult, eventual as lua un set de jante in plus (cat mai pline), BORBET cu ET mai mare..., dar p-astea originale nu le-as da...; daca nu gasesc imi iau niste distantiere la rotzi si gata ;) |
pai la tine arata mai bine ca a fost reinnoita.
BBS sunt mult mai bune calitative decat 99% din jantele de pe piata. si arata si f bine astea. daca ar fi fost o masura mai mari... oti cauta BBS si model de genu asta...sau de genu CH sau RGT. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning