![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
F.tare filmuletu`:Dpe o singura strada milioane de euro:Din loc sa fie bagati in ceva le place sa`i cheltuie pe masini,femei s.a.m.d;))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
..hmm..super tari maisnile...dar pe masina mea..n o pus o nimeni...??? off..in pana mea..chiar nu i place la nimeni..?? :(((( ....
...sper sa apara in curand..ca daca nu ..i mi faca al cont si o bag sub nume fals.. :))))....super tari maisnile..mi a trecut si foamea.....la asa gropi..asa masini..doaa..se potriveste..nu vreu sa stiu cat ii costa pe cei cu masini asa de adevarate..ferrari..lamburghini..etc..intretinerea ..care ca i ar jupui pe viu pe astia de la drumuri....dar ..tre sa stea la rand..ca i asi omora eu mai intai... :)) .."in frane si in femei sa nu ai incredere niciodata"... |
teddy are mare dreptate! exact asa e ..si nu numai in anglia ci peste tot! cine isi cumpara masini de genu nu pot spune ca sunt pasionati ci sufera, pt ca aia pasionat cumpara masini mai ieftine si baga in ele :)
|
bun sufera aia ... dar cati de aici de pe forum daca ar avea 500.000 euro si afacere in spate care sa faca sa creasca averea o casa faina...cati nu si-ar lua un 360 modena?
nu cred ca cei cu ferrari lamborghini etc. stau la bloc lucreaza la o fabrica si au facut imprumut in banca :lol: :lol: :lol: c'mon...au in spate o afacere sigura...si cine stie ce imobiliare detin..si da a venit vremea sa-si ia si o masina faina...eu unu poate as lua altceva un rs4 .. s8 (a nu se compara preturile de la audi rs4 s8 cu 360 modena) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
omu are ganduri mari cu masinuta asta ...
|
Quote:
frumoasa masinutza....da`ne ceva detalii despre ea |
Quote:
cui nu-i place? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|