![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
Quote:
NU tust me;) pentru mine chestia aia e un mare kitsch pentru tine e o "capodopera", asta e nu toti avem gusturi asa de "bune" |
1 Attachment(s)
Am si eu una urata cu strigaturi...Nu stiu ce a fost in capul proprietarului cand a comis asa ceva...
|
o fi vreo masina transformer :lol:
P.S ce mandru sta propietarul in ea |
Fericit omu'...ca la poza :D
Masina nu e pozata de mine,e luata de pe topicul "Masini tari vazute la noi" Eu zic ca asta categoric nu are ce cauta acolo... |
saracu ford :))))
|
Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>
Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana.. |
5 Attachment(s)
Quote:
Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
ps: cee aia care iese din capota ??? |
1 Attachment(s)
.......... |
Quote:
scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia : -wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau -eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi -dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene -bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi -esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul -pe spate are jante naspa,pe fata are capace... Cam atat...eu zic ca e destul... |
1 Attachment(s)
No Comment! dar cel mai smecher tuning posibil e pachetul de tigari care sustine farul! ******e de vis:rolleyes2
|
Quote:
|
Si daca luand in considerare toate detaliile de prost gust nu spectatoru nu reuseste sa vada ca e un ricer, mai si scrie pe ea, ca sa nu creada cineva ca ala e cu adevarat tuning. Eu cred ca asa o masina ar trebui sa fie prezenta la toate saloanele, expozitiile de tuning, pt a aduce aminte participantilor ca nu trebuie sa cada in penibil cu tuningul.
|
3 Attachment(s)
sa se faca topic pt ele ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning