Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

26WRC 29-05-08 15:26

Re: Kitsch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1559677)
mai baiete....aici daca vorbiti de rable semne nike si kituri exagerate este una dar sa spui asa ceva de aceasta masina esti cam departe cu imaginatia....nu e a mea ...nu il cunosc :):):) doar cand vad asemenea oameni care batjocoreaza asa ceva tre sa te simti ca esti cam la vale cu gusturile....esti carcotasi de lucruri bune....mai trezestete inainte sa scrii ceva de ala ca te faci de rusine ;)

sunt la vale cu gusturile? carcotas de lucruri bune? ma fac de rusine cu gusturile mele?

NU tust me;)

pentru mine chestia aia e un mare kitsch pentru tine e o "capodopera", asta e nu toti avem gusturi asa de "bune"

eMH 29-05-08 16:36

1 Attachment(s)
Am si eu una urata cu strigaturi...Nu stiu ce a fost in capul proprietarului cand a comis asa ceva...

yulasinio 29-05-08 16:43

o fi vreo masina transformer :lol:

P.S ce mandru sta propietarul in ea

eMH 29-05-08 16:49

Fericit omu'...ca la poza :D
Masina nu e pozata de mine,e luata de pe topicul "Masini tari vazute la noi"
Eu zic ca asta categoric nu are ce cauta acolo...

topser 30-05-08 23:11

saracu ford :))))

SV25MBN 31-05-08 02:03

Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>

Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana..

Geox` 31-05-08 08:25

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1556592)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...

Bogyciu de cand ma chinui sa-i fac poza...Poza cu spatele nu ai reusit sai faci sa vada oameni ca are si evacuare dubla si frumuserea aia de spoiler facut din lemn :smile:

Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2

dogy_10 31-05-08 14:15

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1563101)
Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>

Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana..

mazda.......

jipy_4u 31-05-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1556592)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...

am vazut-o si yo prin oras :|..saraca masina :|
ps: cee aia care iese din capota ???

t1grul 31-05-08 18:54

1 Attachment(s)
..........

eMH 01-06-08 13:31

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 1563225)
Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2

Asta a ta mi se pare naspa rau...masina e exagerata din toate punctele de vedere...esapametul ala e ca la camioane,ca sa nu mai zic ca are eleron de avion,filtrul ala de aer in niciun caz nu e scoate prin capota,si...oameni buni... UITATI-VA LA SIGLA !!!

scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia :
-wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau
-eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi
-dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene
-bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi
-esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul
-pe spate are jante naspa,pe fata are capace...

Cam atat...eu zic ca e destul...

Mircea-Finutz 01-06-08 14:34

1 Attachment(s)
No Comment! dar cel mai smecher tuning posibil e pachetul de tigari care sustine farul! ******e de vis:rolleyes2

TzuTzu77 01-06-08 23:06

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1564821)
scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia :
-wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau
-eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi
-dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene
-bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi
-esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul
-pe spate are jante naspa,pe fata are capace...

Cam atat...eu zic ca e destul...

Tu chiar nu-ti dai seama ca aia e facuta la misto, n-ati auzit de ricer pana acum? E un mare kitsch, normal, dar e facut la misto tocmai pt a atrage atentia asupra prostului gust.

SV25MBN 02-06-08 12:16

Si daca luand in considerare toate detaliile de prost gust nu spectatoru nu reuseste sa vada ca e un ricer, mai si scrie pe ea, ca sa nu creada cineva ca ala e cu adevarat tuning. Eu cred ca asa o masina ar trebui sa fie prezenta la toate saloanele, expozitiile de tuning, pt a aduce aminte participantilor ca nu trebuie sa cada in penibil cu tuningul.

raresh_r 03-06-08 16:48

3 Attachment(s)
sa se faca topic pt ele ...

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning