![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Eu ma gandeam sa ne adunam astazi dupa-masa in semn de protest , si in semn de solidaritate pentru Cristi Anghel . Daca pleaca el , va candida Catalin Chereches care ne va distruge orasul . In spatele lui e Mircea Man , cel care a dat contractele de drumuri la proprietarul firmei XS Sud si care si'au batut joc de noi in ultimul hal .http://www.ziarmm.ro/xs-sud-company-...-galerie-foto/ .Decat sa se intample mai rau , mai bine e asa cum e acum
|
Quote:
|
Cine se anunta? http://www.emaramures.ro/Stiri/30925...istian-Anghel-
|
Nu pot sry ,am ramas suspendat intr-o gropitza si astept marea asfaltare peste 2 ani si 6 luni.:sad:
|
Nu voi fi in oras din pacate .....
|
Re: Manuale VW Golf 4
Salut,
Daca mai ai nevoie de manuale sau chestii de genu, evident pentru Golf 4, sa-mi zici. Am o colectie intreaga, cum am tot cautat si scos de pe net. De-i cazu, iti fac o arhiva si ti-o trimit cu transfer.ro sau cumva, ca ocupa tare mult, vreo 600MB. Ne mai auzim. |
Cei care intradevar nu pot, ii inteleg , dar restul ...sa stiti ca el mi'a aprobat utilizarea aeroportului , el ne'a inteles intotdeauna . Nu stiti defapt ca drumurile apartin de consiliu judetean , si ca Mircea Man nu a vrut sa'i dea banii lui anghel pentru drumurile din Baia Mare. Sunt aspecte care nu le stiti
|
apropos de drumuri, nu se autosesizeaza nimeni de modul cum a f...t banii nenea man pentru reparatiile unor drumuri care arata dupa reparatie mai rau ca inainte? sau cum figureaza strazi ca asfaltate pe cind ele sint doar pamint batatorit????
|
Quote:
P.S. Dupa parerea ta mai bine sa fie cel care ne-a furat decat sa dam o sansa cuiva nou, care nu ne-a furat inca ( Catalin Chereches). |
io am ce am cu drumurile :twisted::twisted::twisted:
chiar nu mai vreau sa ma scuture si sa ma agite masina ca pe un coktail oriunde as merge in tara asta. e asa de mult sa vreau niste drumuri si nu ulite cu cratere? nu vreau nimic mai mult, honest :lol::lol::lol: |
o sa vedem placute ca si la gigi
"free Anghel" :) |
Quote:
parerea mea |
Quote:
|
Sunteti defecti? L'au prins ca a furat de la noi si voi vreti sa fiti solidari?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning