![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
Quote:
|
what what?:rolleyes2:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Hai ba ondine ca nu e nimeni rasist doar ca ai vazut cum s-au comportat pe tot drumul lor spre bucuresti ca a aratat la toate stirile cum injurau si ne faceau tigani si aruncau cu ce le pica-n mana spre bietii oameni aflati prin gara, plus ca au devastat stadionu din secunda 1(ei n-aveau nici o treaba cu sustinutu echipei numai cu devastarea stadionului)
daca nici astia nu-s bozgori atunci eu sunt mos craciun... ps: Sunt f de-acord cu tine ca sunt si cativa oameni de treaba dar eu din 20 cati cunosc, 15 dintre ei sunt f egoisti, si cu nasul pe sus :???::x |
Quote:
P.S. Cica Ion il intreaba pe Pisti ba cum fac greieri in Ardeal tri, tri, tri. N-o cand or face varum, varum, varum atunci o fi Transilvania a voastra. |
Quote:
|
pacat ca nu avem voie sa ne exprimam cum vrem noi pe acest forum.... cred ca m-ar ura toti ungurii la cat de frumos m-as adresa lor :2gun::boxing::poke:
|
ba dar eu tot nu inteleg ce d..... aveti cu unguri ?
|
Invidia ca sunt cu 15 ani inaintea noastra la civilizatie.
|
daca erau cu 15 ani inaintea noastra la civilizatie stateau in P**a mea cuminti in tren sau isi suntineau echipa ...nu cu scandari rasiste... si devastari peste tot pe unde treceau.... sa-i f** in gura de mu**ti:twisted:
|
ok se poate termina discutia despre unguri si nu ii mai injurati si alte cele k sunt si romani care se comporta asa sau chiar si mai rau .
|
si cea mai tare ...sa spuna ca Ardealul e a lor !? :lol::lol::lol:
|
Am vazut si eu la televizor cum scuipau oamenii din gara si ii faceau tigani. Ce-mi place ca nu a mai contat cine e stelist, rapidist, dinamovist cand vine vorba de bozgorimea bolnava :peace:.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning