![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut baieti.Rugamintea mea este sa-mi faceti jantele la cel visiniu negru mat si daca se poate sa mi-l lasati mai jos ca si cum ar avea drop de 60/60 fata/spate.Multumesc mult
|
2 Attachment(s)
As vrea si eu sa imi "montati" proiectoarele din imaginea alaturata odata unde sunt punctele galbene si odata unde sunt cele rosii(ca si marime sunt cam cat cele de logan chiar putin mai mici dar nu cu mult...ca sa stiti sa nu le puneti prea mari:D)]
Multumesc! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am incercat eu ceva , sper sa fi inteles bine cum vrei puse acele faruri de ceata. :d
|
Quote:
|
Quote:
Deci o poza cu o singura pereche de proiectoare unde sunt punctele rosii si o alta poza tot cu o singura pereche de proiectoare unde sunt punctele galbene si sa fie sub semnale nu sa fie inlaturate...sper ca ai inteles acum:D p.s. ca marime sunt ok Mersi ! |
1 Attachment(s)
Salut baieti, as vrea sa vopsesc fusta fata in culoarea caroseriei si capota fara acea "dunga" neagra. Ma puteti ajuta?
A, si niste Borbet T-uri 9J, sunt curios cum ar arata. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
Quote:
|
Quote:
Ai putea incerca cu oglinzile in culoarea caroseriei si farurile de faza scurta negre? |
3 Attachment(s)
Quote:
..am pus si poza cum ai vrut tu la inceput ca gresisem si le-am pus pe ambele cu faruri galbene. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc mult red_fury.Parca nu dau prea bine jantele astea cu masina.Aseara cu Car tuning studio am pus eu niste jante pe masina mea si arata bestial insa nu stiu cum se numesc ca asa ceva vreau sa cumpar!
|
2 Attachment(s)
salut ....am un golf 3 .... poti sa imi faci si mie prelungire capota ....capota carbon ... fustita vr6 .... geamuri negre culoarea visiniu mat ...semnalizari negre....si jantele cu buza alba si interior carbon ....si barile vopsite in culoarea masini.... mersi
|
1 Attachment(s)
salut , puteti sa puneti un intercooler in bot , incercati mai multe variante. multumesc
|
Nu ma ajuta si pe mine nimeni?Am postat o cerere pe pagina anterioara si la ce am cerut nu cred ca ia mult timp.Daca poate cineva sa onoreze cerinta as fi profund recunoscator.
|
1 Attachment(s)
Buna ziua as dori va rog frumos sa imi colantati si mie mijlocul capotei la un ford focus 2 cu folie de carbon doar mijlocul sa ramana partea laterala a capotei rosie.Scuzati poza daca puteti alta nu am.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Multumesc mult de tot!
|
La masina mea nu i faceti ce v-am cerut va rog mult.
|
salut..... de masina mea nu poate sa se ocupe nimeni..... m-ar interesa si pe mn mult de tot sa stiu ce ii fac la masina ..... ms..;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2600553 Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca se poate sa puneti niste ATS lasata mai jos sah-u dat jos si cu numaru de pe stalpu spate ;)
|
si eu:D?
inca sa astept sau? |
2 Attachment(s)
Salut,as vrea si eu jantele de pe masina vopsite portocaliu (nuanta de pe etrieri si tamburi) doar spitele si buza polisata,o varianta portocaliu complet si una doar buza porticaliu si spitele negru mat.Multumesc anticipat.
|
2 Attachment(s)
salut baieti , am si eu o rugaminte sa imi faceti si mie farurile si proiectoarele galbene cum este pe cel brek , am gasit unde sa le fac si as vrea sa vad cum da
stiu ca poza nu este de buna calitate dar ca idee asa , Mersi mult |
Va salut din nou baieti de data aceasta vreau sa va rog sa imi puneti si mie folie pe geamurile spate si luneta si niste jante .Daca puteti pe acestea.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Imi cer sute de mi de scuze asta e masina nu merge editul
|
2 Attachment(s)
Salutare, o noua rugaminte:
Cine imi poate atasa jantele din link pe masina din poza? Multumesc anticipat http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-11641274.html |
8 Attachment(s)
am si eu o rugaminte, geamurile la masina negre inchis si cate o poza cu fiecare model de janta in parte pe ea! multumesc anticipat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
SALUT DETIN SI EU ACEASTA MASINA AS VREA SA II SCHIMB CLUOAREA IN CEVA SPECIAL CEVA DE GENU VERDE PERLAT SAU CUM E CELALANT GOLF CEVA ORICUM RAR VAZUT PE STRAZI ...SI DACA SE POATE LASAT MAI JOS DE GARDA DACA SE POATE MULTUMESC FRUMOS
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning