![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
Al catelea LP640 mai e si asta :-P ? |
este aceiasi masina tot din vitan
a lui cuzA |
parca a avut un SL AMG inainte nu ?
|
4 Attachment(s)
una din cele mai dragutze masini ....corsa opc line
|
https://www.youtube.com/watch?v=rogmJFFqrws&NR=1 ceva interesant pe dorobanti
|
Quote:
|
Quote:
Normal, ca doar nu devenim o putere mondiala, pentru ca si-a cumparat careva masina ;) |
misto melodia , stie cineva care e ? :) :) :)
|
Quote:
|
nu stiu de ce vi se par asa MULTE masini tari, suntem totusi cea mai mare tara din regiunea noastra, iar tot ce vedem noi e concentrat pe cativa km patrati (dorobanti - magheru - unirii) si litoral (centru constanta-mamaia-rex). cand o sa ne impiedicam la tot pasul de supercaruri prin cartierele marginase si prin orase care nu sunt centre de afaceri sau de importanta maxima atunci o sa putem spune mai multe..
|
Quote:
|
Quote:
|
LA e mult prea mare pentru asa ceva, nu cred ca vezi in Compton nici urma de masina noua si scumpa, sau prin Venice Beach unde sunt 90% imigranti ....si despre Las Vegas...da...e un fel de Monaco, atrage lumea cu bani.....
|
la londra si la roma ma gandeam ce-i drept, dar oricum.. nu mi se par multe masini tari aici. chestia e ca in straintate isi permit mult mai multi oameni supersportive insa e o chestie de atitudine, nu toti vor atentia.
noi avem o casa in anglia si imi amintesc cand si-a luat cineva de pe strada un F360 cand abia aparuse ca lumea cam radea de el, spunea ca e prea flashy, prea cerseste atentie... e clar ca nu era vorba de invidie, media unei propietati in zona este undeva intre 500.000-1 milion de lire. dar e o chestie legata de mesajul pe care vrei sa il transmiti. la noi se vrea atentie, putini chiar stiu cate ceva despre bijuteriile pe care le conduc. la noi se prefera achizitionarea unor masini de peste 200.000 de euro cand locuiesc in case de maxim 500.000, ceea ce e un pic anormal. |
1 Attachment(s)
FORD MUSTANG GT astazi pe Ion Mihalache
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning