![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
Se pare ca orice am face nu reusim sa le explicam ce inseamna o masina kitsch. Macar un singur lucru ar fi usor de inteles : stickere aplicate masinii nu inseamna tuning.
|
da aveti dreptate arata super frumos cu emblema unui articol vestimentar pe luneta :))(oare ce legatura are :rolleyes2 )
dar de "coditele de rechin" ce parere aveti ...frumos nu?? sper k o sa va "impodobiti" si voi masinile cu embleme si antene false pe haion ;) nu o luati in nume de rau |
Villy ATS nu ai inteles ABSOLUT NIMIC. Ai postat doar de dragul de a posta. Hai sa incheiem aici offtopicul.
P.S. ai o poza la semnatura. Nu stiu ce incerci sa spui tu acolo, dar daca te referi la subiectul site-ului, este TUNING si nu TUNNING, care nu exista. |
|
ma sincer nu e kitsch e adevarat ca interiorul e total pe dinafara dar totusi e stilul chop shop :lol:
|
nu e kitch ... arata chiar foarte bine
|
Quote:
|
Quote:
pentru simtul meu estetic e deranjant, s-a exagerat, din punctul meu de vedere. |
2 Attachment(s)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...
|
Let me guess, ala care iese prin capota eu un motor in 2 timpi de motoreta ruseasca, legat in serie cu motorul de dacie pt mai multa putere, nu? :lol::lol::lol: Masina mai jalnica rar am vazut...ce-o fi in capul lor??
|
amuzanta rau :)))
|
Pacat , daca ai minte poti face ceva frumos dintr-o Dacie Sport.
|
Pai si ce, asta nu e frumoasa? :???: Le-as da foc la proprietari, ca masina nu e vinovata cu nimic. Si ideea e ca incepuse bine, printre altele are si bord de pisica, foarte bine adaptat (partea de jos e imbracata toata in piele alba).
|
Da' ce ***** e aia care iese prin capota? :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning