![]() |
|
Re: TICO
Quote:
|
Re: TICO
Quote:
|
Re: Club TICO
Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.
Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului. |
Quote:
|
Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.[/QUOTE]
te am intrebat eu de vorba ma? |
era o vorba din batrani.... nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita
|
salut am reusit sa vorbesc cu cineva de autocolante 2 lei bucata, peste 10 bucati 1.5 lei, peste 30 de bucati -1 leu bucata, trimite prin posta, si daca vreti face si reflectorizante:D ca sa nu se considere reclama sau altceva adresa lui de mess v-o dau pe pm daca sunteti interesati
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
App pana la urma se mai ocupa cineva de stikerele alea...sau? Cine strange banii....cine plasteste....cine le distribuie....??? |
m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul
|
Quote:
|
ai pm!
|
ATENTIE!!!! S-a luat legatura cu omul pentru stickere, nsmoga va primi saptamana viitoare o proba sa vedem calitatea... Pana atunci, asteptam!
PS: atata zapada afara... si eu nu am frana de mana... :sad: :sad: |
M-am dat aseara o gramada :D....cu cauciucuri de iarna pe fata ....direct derapaj controlat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning