![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
1 Attachment(s)
Pana apare Nelutu cu vesti noi despre TG86 si OSELLA, mai incarc o poza cu, maestrul Grigoras la o premiere.
|
Quote:
Quote:
....vesti noi nu am dar vreau sa va provoc sa gasim poze si informatii despre un pilot ce a activat la un club din Timisoara .... si anume Eduard Biernatek a mers prin anii 80 cu un BMW 2002 de culoare galbena, in anul 1984 a fost sigur si la Nationalele de la Resita atat pe Coasta cat si pe Circuit... Am baza in Road ca gaseste ceva :-P va salut :D |
Christian, cel care a participat recent la gupa masinilor istorice tot cu BMW banuiesc ca este fiul sau, nu cred ca ar fi asa greu de contactat.
|
3 Attachment(s)
Salut Nelutu, hai ca am scormonit pe undeva si am gasit doua poze mai recente, cu Eduard Biernatek. Este stabilit in Germania. Incerc, sa iau legatura cu dansul si il rog sa ne povesteasca un pic despre trecut +poze daca mai detine. Christian Biernatek, este nepotul lui si alearga la grupa istorice cu un BMW 2002.
|
2 Attachment(s)
Mai incarc cate ceva:
1- Grigoras langa o skoda 130rs 2- Batrana Dacie. |
ca sa incep povestea de la zero,ar trebui sa incep cu primul meu contact cu sportul cu motor si anume ca motociclist scriem anul 1971,8 august ora 14 am primit permisul de conducere,ora 16 in aceiasi zi primul contact cu piatra cubica intro curba in Cilnic sat lipit de Resita coata julite,genunchi la fel,dar mai rau arata motocicleta si nici nu a fost a mea.De atunci iubesc sportul cu motor.
In toamna mam inscris la CSMR sectia moto si intro dupa amiaza mam prezentat la garajul moto templul motociclismului,pe urma si automobilismului resitean .Antrenor atunci Werner Hirschvogel,care ma luat in primire prezenti au fost mai multi Michi Wetzler,Ghinti Seuchenstein si mie miau tremurat genunchi la intrebarea mea unde este motocicleta mea de curse,mia explicat Werner ca eu am sa primesc o motocicleta cu renume mondial cea ce a fost adevarat MV Agusta ,4 timpi 125ccm ceilalti sau amuzat copios si eu am aflat imediat si motivul motocicleta era demontata pina la ultimul surub si eu am stiut atunci despre motoare cit stiu acuma despre cintatul la pian NIMIC data viitoare mai departe cu drag Tibi |
Wowww ! se naste un serial. SUPER !!
Nelutzu vad ca sunt si altii carescormonesc,ceea ce nu poate decat sa ma bucure :) |
Quote:
Nea Tibi :D asteptam |
Dl Tibi scrieti cat mai mult,suntem destui care doar citim,nu scriem fiindca nu avem ce suntem prea tineri.
@INMT poza cu batrana dacie pusa de tine este a baiatului din Pantelimon? |
Va urma un articol despre Daciile de curse din Romania.
Asadar, daca aveti, poze mai mari si informatii, eventual o lista cu participantii de la coasta si raliu, ce modificari aveau masinile, etc, va rog sa le postazi aici. Nu e usor sa cauti in mii de posturi intinse pe 270 de pagini. |
eu am sa continui "serialul" vreau numai sa intreb daca sa continui cu activitatea mea ca motocicist fiindca este o legatura cu automobilismul sau sa scriu direct despre automobilism nu vreau sa plictisesc pe nimeni
garajul,dupa cite stiu mai exista a jucat timp de 20 de ani un mare rol pentru mine |
Salut Vioar, masina este a mea, tin minte, parca ai vazut-o live atunci cu carburatoarele. Numai bine
Acum, Road, Nelutu, Nea Valentin, ce ziceţi, facem echipa sa-l ajutam pe Hondarul cu articolul? Haideti va rog, sa mearga treaba bine, cu cine incepem? Va ascult |
As face si o serie numita "File de istorie pe 4 roti: Pilotii Romaniei din trecut".
In care as publica cu mare drag povesti precum cele incepute de TG53. Cu poze daca sunt, evident. Lumea este interesata, dar nu sunt multi cei care intra pe forum. Trebuie sa le servim mai la indemana informatia. Asadar, va rog, orice informatii, jurnale, povesti, detalii tehnice, orice aveti din trecut, le astept cu drag si le monitorizez aici. Le adun si cand am nelamuriri intreb. Articolul cu Formula Easter l-am facut din propria initiativa, motiv pentru care se poate sa existe greseli. Dar la unul cu DAcia, cu raliuri, piloti, cu ajutorul vostru sunt sigur ca iese ceva mai calitativ. |
[QUOTE=INMT-Bucuresti;5653282]Salut Vioar, masina este a mea......./QUOTE]
poti da detalii despre masina? eu unul as fi interesat... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si asta numai cu dacii! carburatoare weber dublu corp la grupa V.... fara cuvinte!.... ASI DA ORICE MASINA DE AZI CA SA POT CONDUCE ASA O DACIE!... Pina una alta conduc un Volvo :P |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning