![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Probabil s-a mai discutat despre problema mea de nenumarate ori, dar nu am reusit sa gasesc un raspuns nici pe Google.
Am cumparat un VW Polo 1.2 benzina, in 2011. Sunt al 2lea proprietar, masina era inmatriculata, a fost cumparata de noua din Romania. Nu am platit absolut nici o taxa la ea. Masina este din 2004. In momentul acela, exista vreo taxa de inmatriculare ? Exista vreo sansa, sa fii fost platita de primul proprietar, astfel incat la revanzare sa nu mai fie nevoie sa fie platita alta taxa ? Multumesc ! |
Quote:
|
pentru un audi a6 quattro cu filtru particule specificatii......
motor 2698 co2 226 mg an 2006 luna 7 ce taxa am la el si vreau sa stiu daca dupa ce o platesc o pot recupera si daca da in ce conditii |
Taxa e 4671 EURO,am pus-o ca fiind euro 4
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut, am si eu o problema si anume ca nu am acte de intrare in tara a unei masini pe care vreau sa o inmatriculez, am vorbit cu cineva cu o platforma si o pot rezolva dar costa cam mult.Intrebarea mea este daca vand masina asa cum e acum neinmatriculata iar noul propietar o inmatriculeaza, va avea nevoie din nou de aceasta factura de la platforma sau exista vreo varianta sa inmatriculez masina fara numere rosii din tara de provienenta sau fara factura platformei, practic eu acum nu am nici un act care sa dovedeasca cum a intrat masina in tara.
|
Quote:
|
Se mai aude ceva de taxa?Azi am auzit la cineva cum ca ar fi picat taxa...mie greu sa cred
|
Daaa, se aude. Numai vesti BUNE !
Taxa auto: restituire în 5 ani, cu 20% pe an! "Taxa auto de primă înmatriculare, declarată ilegală de către hotărârile judecătoreşti, se recuperează în 5 ani, cu tranşe de 20% în fiecare an, cuprinzând dobânzile, a anunţat Guvernul. Restituirea integrală a taxei auto va dura, aşadar, până în 2019!" Sursa: http://www.************/masini-noi/n...pe-an-12179088 |
Nu stiu sigur daca e vorba aici si de timbru de mediu sau doar de taxa veche.
|
Quote:
Oricum, sunt niste nenorociti.... cand au cerut banii de taxa nu cred ca le-a dat nimeni in rate pe 5 ani... |
Pai decat sa astepti 5 ani pana iti da ei taxa inapoi,mai bine o inscrii fara taxa,depui dosarul, astepti 6 luni si gata.
|
Am un prieten care a cumparat un logan din 2006, daca se duce sa il inscrie trebuie sa plateasca taxa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning