Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

YZF-PWR 22-07-09 09:06

Re: Constanta - Accidente

De ala stie tot poporu :) , era lume de nu aveai loc sa intrii in parc , misto poza cu farul masinii haha :)

Legat de cel aseara de la delfinariu , e un semn ca Dumnezeu aduce apocalipsa , altfel nu-mi explic cum 2 din categoriile celor mai terminati si nesimtiti soferi ( taxiu si Texas ) au reusit sa se intalneasca asa brusc :) a fost un fel de duelul vedetelor.
Mie mi-a fost mila de pasageru taxiului din fata care saracu a scos parbrizu ala cu totu cu capu .... era strain omu .... ce putem sa-i zicem decat , WELCOME TO ROMANIA! :)

Psycho 22-07-09 09:53

adi .. alea sunt noile faruri cu nivelare automata ... cu apa ;) sa nu deranjeze la drum ;)

CT18NRG 22-07-09 13:40

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2503723)
altfel nu-mi explic cum 2 din categoriile celor mai terminati si nesimtiti soferi ( taxiu si Texas )

3 categorii :D ca pasagerii taxiului erau sirieni si arabi :D

tzunny 22-07-09 14:46

Accident azi la intersectia Lahovari cu Iorga. Aveti detalii?

G0rdy 25-07-09 09:51

cine are detalii de la accidentul de aseara de pe aurel vlaicu pe langa faculatatea Ovidius,am vazut un M3 e46 pe mijlocul drumului lovit si pe margine cred ca era un om mort ceva nu am vazut prea bine care are mai multe detalii sa spuna

riv_gms 03-08-09 13:37

Interesant:)uneori nu crezi , dar se intampla

Daniel D N A 03-08-09 16:21

am auzit de un accident la O vidiu in care a fost implicat John fratele lu liviu(LA)? Sper sa nu fie adevarat ca am inteles ca sa lasat cu morti

Skyppy 03-08-09 16:45

John.. e mort. la fata locului

fixu_mic 03-08-09 17:00

Intradevar Jon s'a stins astazi in jurul ore 15:00 intr un accident pe podul de la ovidiu...Dumnezeu sa'l ierte si sa il aibe in grija acolo SUS!! Pozele cu acest accident nu am sa le pun din motive lesne de inteles, imi doresc sa imi amintesc de el asa cum era...Alte vorbe sunt de prisos pur si simplu nu mai am cuvinte in momentul acesta..

C180 03-08-09 19:08

nu imi vine sa cred :((( acum 2 3 zile m-am intalnit cu el si era fericit , am fost la nunta lui ...nu imi vine sa cred ca nu mai e

Din partea familiei mele , a mea personal si a lu nevasta-mea un R.I.P ..

Nu te vom uita niciodata ..pacat

CT18NRG 03-08-09 19:10

RIP ! eu o sa incerc sa evit pe cat se poate cadrele cu el la stiri ..

badgirl 09-08-09 04:22

Se pare ca sezonul de cazut in lac abia a inceput.. Ceva detalii ?:D

Blondy26 09-08-09 04:23

Accident urat pe Ferdinand, vis-a-vis de Dioda, la ora 5. Nu am prins prea multe pentru ca eram mult prea obosita si adormita dar am vazut 2 masini bulite urat si un Golf care nu stiu daca avea ceva dar era oprit acolo. Una dintre masini avea botul bulit tare si era pe banda a 2-a si inca una, era, cred, infipta cu botul intr-un pom sau cel putin asa mi s-a parut...Nu cred ca au fost victime din moment ce nu era nici o ambulanta si nu am vazut pe nimeni ranit...

wu_vladutz 09-08-09 12:26

Quote:

Originally Posted by badgirl (Post 2544507)
Se pare ca sezonul de cazut in lac abia a inceput.. Ceva detalii ?:D

Tinaaaaa ... ce faaaaci ? :D Iar a cazut lumea in lac ?
PS : da`mi add pe mess ... id-ul e la fel ca si userul de aici

CT-89-POT 10-08-09 12:14

alta care a cazut in lac?

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning