![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
bun
Dl-e TNG puteai sa muti discutia pe care o aveam pe celalalt topic aici,nu cred ca era asa greu! stiu ca am postat gresit,e vina mea,recunosc,dar acolo se desfasura discutia! daca tot voiai sa faci o treaba ca lumea,puteai sa stergi toate posturile care nu aveau treaba cu topicul respectiv nu ma face sa cred ca intimpin ostilitati pe forum ;) |
e bine acum ? :| .. domnule Fabian
|
nu e vb ca ai sters 2 posturi, dar puteai sa le stergi pe toate care erau in + nu doar posturile noastre .mai era si primul lui post pe 4 tuning !
|
dragoshe....dak nu se shtia deloc e o chestie...dar se shtie k e tng`u ...toata lumea shtie..., altu` n`o sa apara....si asta e...pana la urma mare paguba dak se supara cineva k i s-au shters posturile....
|
incerci sa faci ordine si lumea te interpreteaza gresit ..
tot se zice ca as simpatiza pe cineva... de parca forumu sau faptu ca-s moderator imi aduce mie vreun venit sau vreun stimul,nicidecum :sad: asta e .. imi pare rau ca oameni care m-au ajutat la formarea comunitatii ploiesti pe forumul 4t , acum sunt pe de alta parte :sad: |
imi pare rau sa vad ca imaginea se strica pe zi ce trece si ca oamenii din comunitate sunt din ce in ce mai rai.
nush cum m-ati vazut pe mine ca moderator, insa , daca va uitati asa prin arhiva Ploiesti, veti vedea ca majoritatea topicurilor sunt create de mine, materiale [mai mult foto] de la diverse intruniri sunt aici, tocmai ptr a dezvolta sectiunea .. m-am chinuit putin sa aduc orasu in linie cu celeltale (nu uitati de vizita ORADEA de la 4td - 31 martie) .. binenteles, n-as fi putut face singur toate astea,decat cu ajutoru vostru, a unora carora le multumesc nu ma aruncati vina repede pe mine,ganditi-va inainte de a da un postReply..sau de a vorbi noapte buna :| |
-TRAIM IN ROMANIA !!! Taxa de prima inmatriculare nu se modifica, vom plati cu totii ambitiile ministrilor guvernului... Guvern care exista pe baza voturilor noastre... TRIST ! :evil:
Am inteles ca pt. motociclete NU se plateste taxa pt. prima inmatriculare!Este adevarat?Pt. ca lu Tariceanu ii plac motoarele a intervenit?S-a spus ca nu se renunta la acea taxa pt. ca sunt interese la mijloc!Nu pt. ca o sa devenim "ghena" europei.....voi ce parere aveti? |
Quote:
nu inteleg care e problema ta |
kids..... iar incepem?
hai sa fim mai buni :D |
Quote:
|
chill....mama cum gasiti un motiv de cearta...pfai.....ce draq aveti????si tng cu ce greseste k are grija d forum?DOAR E MODERATOR!!!!........chill
|
Quote:
|
Nu te mai enerva mah, ca nu se uita Tariceanu pe forum la 4tuning.
Poate la SEMA, la Geneva..., salonul auto de la Paris... Omu' are actiuni la Tziriac Auto, si el are firma de masini..., vinde si inchiriaza masini, plus d-alea de lux. Normal ca nu-i convine sa scoata taxele, fiindca omu isi aduce el ce vrea si gata, in skimb asa, iese Tariceanu in cashtig. Si sa nu-mi spuna mie cineva ca aduci din Germania BMW, Audi, VW, Mercedes sau Opel ca si luate din gunoi, ca oricum sunt de 100 de ori mai bune decat cate jafuri polueaza Romania asta..., cu care cica ne mandrim :lol: |
daca incepeti iar sava certati eu ii dau PM lui gratian sa inchida sectiunea Ploiesti... e prea de tot , dupa ce ca abia am scapat de paranghelia care a fost pana acum...
inca nu a zis nimeni ca nu o sa se scoata taza de prima inmatriculare ;) acum cinca e vorba de o taza cu poluarea (euro si non euro vedeti ce se intampla daca nu sunt eu moderator..... :mrrgeen: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning