![]() |
|
Re: Club CIELO
petrica...tzeava direct...si se aude si mai "sportiv"...;))) pt politie
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze de aseara(preluate de la daewooclub).....huge tata tu plecasei cand s-au facut pozele :-P |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Si daca tot s-a adus vorba de intalniri...cateva poze de la intalnirea CieloClub ce a avut loc la Braila. Au participat 3 masini din Galati, 3 din Braila si 1 din Ialomita.
|
Quote:
|
Se vorbeste despre o intalnire nationala. Ar fi foarte frumos daca ne-am aduna odata toti. Sa stabilim de comun acord o data si poate aranjam ceva :D
|
Quote:
|
Stai chill. Nu am inteles care au fost divergentele voastre atunci dar in mod sigur nu e nicio problema data iti faci cont pe CieloClub. Din partea mea, poti sa ii inviti si pe altii. Cu cat mai multi cu atat mai bine.
|
Quote:
foarte tare... era loc si de demonstratii (ceva cauciuc de lasat acolo) ... ps pt cielo rosu alea 3 statii ce amplifica? doar boxa din sub? a vazut ca doar 2 din ele sunt conectate... la cati bani au fost folositi acolo luai 1 singura la puterea celor 3... (economie de spatiu) ... |
Quote:
|
[/QUOTE]care ma ajuta si pe mn:D Vreau sa imi fac si eu un set de fete de usa din fibra . stie cineva pe cineva ? ?????
|
BAJETII DIN CONSTANTA nu facem si noi o intalnire ... promit k dau un BURN la un rand de gume!!! la aquamagic sau la interioara sau la rex! da e vre`unu cu CIELO din CTA sau sunt singuru?
care ma ajuta si pe mn:D Vreau sa imi fac si eu un set de fete de usa din fibra . stie cineva pe cineva ? ?????[/QUOTE] sc PILOT srl modifica si fumu care il scoate masina |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning