Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Khalis 26-06-07 17:10

Re: Masini tari vazute la noi !!!

1 Attachment(s)
un lamborghini prin vitan.....

-LEXION- 26-06-07 20:22

2 Attachment(s)
Unu Cl 500.......:-)

19tdi 26-06-07 20:23

:shock: :shock: :shock: mansory:shock: :shock: :shock: :shock:

Trainer 26-06-07 20:30

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 967559)
hmmm seria 6 cu cls ... nu le-as pune deloc asa! CL e coupeul de la S iar seria 6 de la seria 7 .... cu CLS va concura noul model ce va iesi de la bmw ! in fine e si parerea mea dar asa am auzit mai la toti si am vazut , dar CLS cu seriia 6 in nici un caz

Ba chiar asa e ! CLS face concurenta la seria 6 . CLS e facut pe platforma de clasa E iar seria 6 pe platforma de la seria 5 . (evident ca seria 5 si clasa E sunt concurente directe , automat CLS e concurentul seriei 6 ) . CLS a fost promovat inca de la lansare ca un coupe sportiv , exact cum promoveaza BMW seria 6 . CL e facut pe platforma de la S si practic nu are concurent direct pentru ca BMW nu are nici un coupe pe platforma de seria 7 . Si la dimensiuni si pret e o mare diferenta intre CL si seria 6 . Cel mai scump seria 6 (M6) valoareaza 150.000 euro pe cand CL 65 AMG ajunge si la 250.000 de euro .

alexSHO 26-06-07 20:58

poate intelegi pana la urma...

1. seria 6 nu a vrut niciodata sa concureze cu CL, se incadreaza undeva peste CLK sub CL

2. seria 6 nu concureaza cu CLS, se afla in aceeasi gama de pret dar e alta mancare de peste, bmw nu are coupe sportiv cu 4 usi (concept CS va spune ceva?)

3. A5 nu concureaza cu seria 6, a fost facut sa concureze CLK respectiv seria 3 coupe, nemaiavand un coupe de clasa medie de 'nspe mii de ani

Trainer 26-06-07 21:55

Peste tot unde este prezentat CLS (reviste de specialitate comunicate de presa etc ) se spune clar ca este concurentul seriei 6 . (ce daca are 4 usi cand Mercedes-Benz il promoveaza ca un coupe exact cum este seria 6 ) . Au preturi apropiate , motorizari apropiate pe benzina ,de ce nu ar fi concurente ? Mercedes-Benz il promoveaza ca pe concurent direct la seria 6 (poti sa intrebi si la dealeri si o sa vezi )

ESPinoza 26-06-07 22:57

4 Attachment(s)
OKKK nu stiu daca s`a lansat in RO dar in Botosani a aparut.... noul S6!!! bestial atat pot spune

Aaronnel^ 26-06-07 23:02

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 968395)
OKKK nu stiu daca s`a lansat in RO dar in Botosani a aparut.... noul S6!!! bestial atat pot spune

S5 1o caractere

MixMaster 26-06-07 23:03

mai baieti....nu va mai certati...e exact asa cum am scris eu...si cum ma aproba si trainer...

ESPinoza 26-06-07 23:03

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 968409)
S5 1o caractere

S5 ma luat emotziile :)

-LEXION- 26-06-07 23:04

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 968409)
S5 1o caractere

cam un 5 vad si eu acolo pe spatele masini...oricum, e frumoasa, design placut. A gasit si Audi un pix sa traga niste linii mai ne-plictisitoare :-P

Merci de poze

ESPinoza 26-06-07 23:05

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 968415)
cam un 5 vad si eu acolo pe spatele masini...oricum, e frumoasa, design placut. A gasit si Audi un pix sa traga niste linii mai ne-plictisitoare :-P

Merci de poze

pai se cunoaste ca desigenrul de la alfa romeo De silva a ajuns designer sef la tot concernul VW

PaulMIG 27-06-07 00:14

2 Attachment(s)
inca un s63 amg daca tot is la moda, sper ca nu a mai fost pus, fresh din cj...

Bogdan_mb 27-06-07 03:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 968411)
mai baieti....nu va mai certati...e exact asa cum am scris eu...si cum ma aproba si trainer...

aprob si eu ;)

Ontopic : Un "amarat" de CL500 cu jante AMG Style VI cromate (pacat ca nu se vad in poze) dar in Oradea a fost primul

CT-87-ADY 27-06-07 03:45

talent... un mercedes "pozeaza" un Mercedes :lol:
:P

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning