![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
b3nny :D
|
.. e foarte ok :) mersi :) dar praguri nu imi trebuie pe ea :) o toba pe lateral daca s`ar putea :D ...in rest e foarte ok :D si jantele ca la rally daca se poate :) si albe :) si semnalizarile de pe bot albe cum le`a facut laur is beton :) .. mersi mult georgian si laur :D :)
|
9 Attachment(s)
salutare...ma bate gandu sa imi pun niste jenti cu buza si sa cobor putin masina...ma poate ajuta careva sa vad cam cum ar arata ? raman dator...mersi mult baieti,si fete daca sunt :)
am pus si ceva poze cu jenti...dar nu trebuie neaparat alea..l`am pus numa ca model...un plafon negru daca ati mai putea :) in rest va las sa va distrati :) mersi. |
1 Attachment(s)
Nu am gasit jante ... Ca sa iti faci o idee eu zic ca merge |
2 Attachment(s)
2 variante :lol: Personal imi place mult ,mult masina,lasa fara plafon negru.
|
4 Attachment(s)
salut am un ford focus kombi din 2001 :-P:-P:-P as vrea dak se poate cv modificari jante body koborat putziin eliminat manere usi........ si sa nu uit as mai vrea 2 tobe pe am 2 partile,eleron sus si eliminat semnalizari din aripi
|
georgian,sau oricine altcineva ... as dori sa renunt la semnalizarile laterale si cele din fata facute albe :D , grila fata,se poate face ceva cu ea? un alt aspect ,chiar si mai plin:D si niste jante mai late pe spate daca se poate :) numa bine si spor la modificat :)
|
beny k zici imi fac baietZIII astia cv la ford???
|
kta,cum au mai zis si baietii in alte posturi... ei nu sunt platiti sa faca asta,ei o fac din placere si CAND au timp ... trebuie doar sa astepti .. ;)
|
Sa inteleg ca nu se poate face nimica la mine? Postul #3598/pagina 240 :sad:Va multumesc, oricum!;)
|
1 Attachment(s)
atat am putu eu sa fac.Nu esti singuru care are nevoie de ajutor:D
|
1 Attachment(s)
La Matiz chiar nu stiu cum sa fac albastru mat, poate stiu baietii.
Si Focus'ul :D : |
ms de ideii mai astept in kontinuare:oops::oops::oops:.............aaa inka cv la ford dak s poate cv ..pe kapakul de la rezervor adaugatzi un craniu sau cv dak nu eliminatzill
:)) iar pe aripa punetzii cv stickere dak se poate bara din fatza kumva dak puteti facetio intr-una cu capota iar grilele de pe ea akoperitzile (k si kum nu ar exista) plz:) |
laur ms ft frumos a tau a iesit cv extra ordinar si al tau eminem imi place dar a lui laur pare mai real scz dak teai suparat
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si Golf'u ...nu a iesit chiar cum vroiam eu. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning