![]() |
|
Re: Club TICO
ale naibii motorasele alea de la faruri, eu nu reusesc sa vad pe unde ajung firele de la comutator la ele, din comutator imi iese tensiune, la ele nu vrea sa ajunga:D
|
@mar1an2005: eu am dat 20ron pe 2 rulmenti si nu am avut probleme cu ei pana acum. Cred ca gasesti pe la magazinele cu piese de utilaje agricole :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
@tank: mersi, o sa il scot de acolo azi.
@topic: vand 2 boxe ovale Juice JS694 dimensiune 15x23 cm, tweeter inclus!!! in magazin le gasiti la 170-200 lei, eu le dau la 120! Poza mai jos! |
Quote:
Quote:
Frate aia au scoruri nu gluma , eu am gasit jentile alea de acolo la 1000 lei si am zis ca sunt scumpe.... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
da si mie niste detalii te rog in special RMSul... PM me |
S-au uitat cineva pe link-ul asta ?
http://www.suzukituning.com/SuzukiTu...AltoTuning.htm Blocul motorul cred ca este asemanator F8B si F8C. Avem pe cineva pasionat sau cunoscator sa ne spuna daca puntem face ceva asemanator si la ticozauri... |
eu zic ca mai simplu ar fi sa punem un motor de suzuchi pe ticozaur in principiu e la fel de montat mai ramane omologarile asta daca nu vrei sa mergi asa pana la inspectie apoi faci o rocada cu motoru original :D
|
F8C are deja modificarile astea ,F8B este generatie mai veche scotea 26 de cai ,se mai gaseste pe Marruti !
|
Quote:
|
Quote:
Secretul sta in montaj este foarte important ca la montaj sa nu se bata cu ciocanul ci sa se foloseasca presa ! Asa ca mergeti la adevaratii meseriasi ! |
1 Attachment(s)
m-a busit o idee! am vazut o chestie in trafic...arata cam ca cea din poza...
intrebare de 1000 de puncte: ce distanta intre prezoane o avea jucaria? |
Quote:
iar probabilitatea e mica sa se potriveasca jentile la tico in schimb masina asta poti sa o conduci de la 16 ani |
Quote:
|
TICO
salutare...am si eu o mare problema...am un tico..si nu imi merge aeroterma...se incalzeste foarte greu(cred ca e normal pt motoru asa mic)dar si cand e cald..baga doar pe la picioare si este calai..:(...si nu imi mai comuta pe geam sau pe sus...doar pe jos baga....am fost la 2-3 service-uri da mi-au cerut 5 mil sa imi schimbe aeroterma..cu aeroterma mea care o am acasa...nu stiti un electrician bun...sau intre voi un baiat sa se priceapa sa schimbe aeroterma?contra cost evident...nu prea pot sa merg cu ea asa...acu am venit de la aeroport kamikaze....:| ..in fine...va rog ajutati-ma..:(..scuze daca nu am postat unde trebuie .PACE:rolleyes2
|
Re: TICO
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning