![]() |
|
re: Club Ford Capri
5 Attachment(s)
daca merge dai friptura si 2 beri!!!!
|
codrine ultimul gif e super.sper din tot sufletul sa isi dea seama cosmineloo ce se face cu schema respectiva :))
|
Quote:
|
eu ma intalnesc azi cu un baiat care are atelier de vopsit sa vada masina sa imi zica un pret si o durata, banuiesc ca o sa aduc eu vopseaua asa ca daca poti sa postezi aici informatii mi-ar fi foarte util. o sa va zic cum iese
|
1 Attachment(s)
stie cineva cum vin furtunele astea..??
|
imi pare a fi un vacuum ptr. servo sau alte chestii moderne
|
magazin piese
Un magazin in care pot gasi piese de ford capri IEFTINE (acceptabile ) prin bucuresti ?
Vreau sa ma apuc de motor, sa-l desfac ca-i da cu FUUUM:sad:. Motor 1.6 GL. Sper ca sa am un raspuns cat mai curand. |
ce-ai cumparat pt motorul de 1.3l?
|
al lui axxel e 1.3 4IL nu V4 :)
PROBLEMA mare la OHC-ul meu 2L :cry: da mult cu fum alb, acum de 2 sapt merg cu el doar in 2 pistoane :-P, desi aprinderea e OK si compresia pe cilindrii nefunctionali e 12, fata de unul din cilindrii functionali(al doilea are bujie prea stransa si nu s-a amsurat) care are comp 11. In sarcina in mers, in accelerare se aude un zgomot foarte ciudat(ca si cum ar zangani niste coliere pe teava de evacuare), papa ulei mult(2L + in 2 saptamani, 5mm pe joja in 50km, etc) si nu stiu care e buba..:( pierde putin ulei prin zona fuliei..poate fi si simeringul de la fulie/arbore dar problema generale care poate fi..stie cineva? Garnitura de la capac de sus am schimbat-o, urmeaza garniturile de la galeriile de admisie(e posibil sa traga aer fals si sa mearga in 2 din aceasta cauza) si evacuare(scapa gaze), NU am gaze de carter la buson ulei. CE parere aveti??? :(...pt ca de deschis nu ma apuc fara bani destui sau o rezultat cat mai sigur de ceea ce poate fi... HIIIEELLLPPPPPPPPPPP !! |
Iulius Caesar ..ce masina ai ???
|
acum problema mare !!! , cine ma poate ajuta .... imi da cineva un Ford TAURUS V6 2900 cutie automata .... masina e din 96' , problema e ca merge 10 min si da apa afara , mi sa spus ca e de la garniturile de la kiloasa .......dar sa fie oare numa asta ? sau e sigur asta ? si .... cam cat m-ar costa sa o fac ? daca stiti asa informativ ......
EDIT: in afara faptului ca folosesti litera K aiurea, termenul corect este chiulasa. |
Quote:
Schimba simeringurile de la supape, si cred ca va fi de ajuns. Am avut un 1.6 OHC pe un Taunus, cu aceeasi problema. Dupa schimb a mers ceas! |
Re: magazin piese
Quote:
|
Quote:
Pai, cam asta e sa stii ! Daca o faci tu te vor costa doar piesele, daca te duci la mecanic....nah .... acum depinde de cat te vor jumuli ei :-P |
Quote:
Azi am cerut o lista de preturi MAREEE, sa vad ce si cum pt o capitala daca e cazul :rolleyes2 ms de sfat(macar ai avut si u aceeasi problema, si cantareste mult parerea ta) :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning