![]() |
|
Re: Chat
ohhhh ce aventuri http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/105.gif i love romania
|
|
ffff penal .. masinile degeaba is tari ca nu le vad bine :))
|
2 Attachment(s)
Prin oras.....
|
:) si doar anu trecut abia au facut canalizarea :)
|
hahahahah, doamne in ce lume traim
|
6 Attachment(s)
le-am condus pe ultimul lor drum......
|
Ce ma doare sufletul cand le vad asa ..........
|
horea, unde-i famfara? :))
|
|
Quote:
De ce le-ai dus la fier vechi? Sunt sigur ca cineva iti dadea suma ce ai primit la fier vechi. |
Revening la discutia despre RAR.....dupa ce am stat de 3 ori la coada aia interminabila,in caldura aia infernala.....si dupa ce umblu ieri ca turbatu' sa-mi repar ceva la evacuare(era blocat traficul in Marasti ca se arunca unu de la etaj si stateau toti ca **** si asteptau sa sara) aflu ca RAR-ul mi-au gresit motorizarea in carte,mi-au trecut un motor mai mic....acuma intrebarea mea e....ce tre sa fac sa corectez?stau iarasi la coada...bine..si eu pot sa sun(fac asta imediat) dar ce vreau sa spun e: dupa ce dau bani,dupa ce stau ca tampitu' acolo mai apar si alte probleme.....ciudat..nu?intradevar,sa gresesti e omeneste....dar daca dureaza mult oare rezolva aia de la RAR(care au gresit) sa pot eu circula cu masina dupa data de 7 cand imi expira numerele rosii?!?!?!?!?
|
si pana la urma o sarit ala sau nu?...ca la protv foarte vag o zis...
|
o sarit ... da cica o picat nush cum pe langa plasa aia intinsa de pompieri
|
am sters conflictul de mai sus.
va rog frumos, incercati sa evitati disputele legate de rasa, etnie sau nationalitate, nu e nici meritul, nici vina nimanui ca s-a nascut intr-un loc sau altul, sa ne limitam disputele la argumente logice si bazate pe fapte sau date concrete, atacul la persoana nu-si are locul pe forum. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning