![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Stiti cumva cum si unde ma pot interesa daca o masina din strainatate e radiata?ca sa o pot inscrie pe RO
|
Quote:
|
Si treb sa ma duc cu actele masinii,nu?
In cat timp imi poate da raspunsul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am primit primul termen de judecata contra taxei in sfarsit !!! Imi puteti spune cam care ar fi sansele sa primesc o hotarare favorabila din prima tinand cont ca de obicei se tot amana termenele astea? Si daca as putea face ceva in sensul acesta
|
Quote:
|
Am atacat prima taxa, avocata mea ii o proasta si o uitat sa-mi depuna dosarul,de aceea trebuie sa mai astept mult timp...desi am fost sa o intreb de starea lui mi-a spus lucruri generice cum ar fi ca mai trebuie sa asteptam pt ca sunt multe dosare in fata noastra,cand defapt ea nu o depus dosarul.In fine,discutiile despre dosarul meu le poti vedea in post-urile anterioare.
|
Salut,pentru o masina achizitionata si inscrisa pt prima oara in ianuarie 2007 in Romania,se mai plateste vreo taxa de mediu acum,de catre al doilea proprietar? Multumesc anticipat !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Am o nelamurire mare legat de taxa auto si sper sa ma poata ajuta cineva. Am de vanzare un Subaru Forester 2005, motor de 1994cmc, Euro 3, nu stiu cat sunt emisiile deoarece nu sunt trecute pe carte. Am cautat ceva asemanator ca si masina si conform calculatorului de la ministerul finantelor taxa ar fi 4500 euro ceea ce mi se pare aberant. Dar am mai citi pe undeva cum ca taxa pentru masinile Euro 3 mai vechi de 8 ani ar fi ceva de genul 1300 euro si nu stiu ce sa mai cred. Ma poate lamuri cineva? Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning