![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
SCUZE CA POSTEZ ACEEASI POZA PUSA DE ALTCINEVA.. DAR AM VRUT SA DEMONSTREZ CEVA. Si uite ca totusi se poate.. in 3 min.. si orcum.. refuz sa cred ca tu nu puteai sa scoti poza asta mai bine ca mine.. si sa o faci sa para mai reala...P.S.am lucrad doar la o portiune din capota....
|
2 Attachment(s)
noah...nu imi place cum a iesit frontbumper-ul dar nu mai aveam idei cand o sa imi vina ceva klumea in cap atunci ii fac update:D...nu e cea mai reusita dar nici cea mai urata lucrare
|
frost-arata destul de bine...niste reflexii chiar ar completa lucrarea....
8y-m sincer nu mi se pare ca arata mai bine in ceea ce priveste lucrarea initiala trickz,mi se pare k evazarile sunt cam blurry si ciopartite |
frost ... aerisire de p capota ireala... arcul ala, sau ce vrea sa fie p lateralul masinii, prost imbinat...
|
o sa fac in curand un update la bugatti.....si varianta convertible si varianta tuner:D ms pt commenturile de pana acum...
|
2 Attachment(s)
masina pt VT League....
|
*frost_dani - masina e cam inalta ... prin jante se vede un alt background ...
*PointMaster - arata bine ... nu prea am c sa comentez ... |
2 Attachment(s)
un opel,nu is la fel de bun ca si voi,nu fac VT de mult timp,dar avansez incet incet...
|
La astra eleronul e putin sramb si neoanele trebuiau , reflexia pe str , mai pronuntata ...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
comment pls pls pls - ultimele mele lucrari pe care le-am facut cand n-am avut net :D :lol:
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de transformare? da bine? merge?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning