![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
In momentul în care las geamurile jos,se aude un scârțâit la ambele geamuri...dacă sunt ridicate nu se aude nici un zgomot ciudat...aveți idee ce are și ce trebuie înlocuit?este vorba despre un e36 coupe...Mulțumesc!
|
Quote:
Plafoniera care ai luat-o este de E38 sau E39 (este un pic mai mare, intra fortata), si are nevoie de calculator de lumini pentru a functiona. Are butoanele 'digitale', au intotdeauna aceiasi pozitie. Si au nevoie de calculator, pentru a tine minte pozitia butoanelor (on/off). |
Quote:
DIY e39 moodlight -> e36 |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Am si eu un e36 318i si de curand iam rectificat chiuloasa.......iar acuma observ k masina nu mai trage cum tragea inainte....CE SFATURI IMI PUTETI DA???? Multumesc;)
|
Stie careva daca pot pune si sa functioneze bine...pompa de benzina de 2.0 pe 1.8 ? e36...
sau se poate pune plutitorul de pe una pe alta ? |
Quote:
Suportul (plutitorul), difera cred de la facelift la non-facelift, ideea e ca unul este cu 2 furtune in capac (acolo sub bancheta) si unul cu un singur furtun. Tu probabil ca ai cu 2, verifica, si apoi poti sa iti cumperi una cu totul. Doar o pui acolo, pui la loc mufele si furtunele, si aia e. |
multumesc frumos, este posibil ca din cauza plutitorului sa nu se ridice acul iar becul sa stea aprins ? am bagat 10 litrii de benzina si este jos de tot...se poate face si altceva care sa ma scuteasca de schimbarea pompei sau a plutitorului ?
|
Quote:
|
multumesc frumos ptr ajutor
|
Quote:
|
Quote:
|
am o intrebare de kiki:D..cum ar arata fara bandourile laterale,ca oricum cere o vopsea si un bandou l-am pierdut.?
|
2 Attachment(s)
discutabil..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning