![]() |
Re: Constanta - Accidente
pei el a ajuns dupa accident , nush ce cauta la interviu
|
luam si noi cui da :d nu cui stie :)) ce drq :D
|
Da` ati observat ce hotarata zice in interviu STIU CEEA CE FAC , dar asa de bine a stiut ca a ajuns in lac
|
lasati ma accidentele....hai la liberty :>
|
|
:))) "am bagat in mansalier si in momentul in care am bagat in mansalier , ea fiind pe liber :)) a luato la vale" :))))))))))))))
|
ce tare ala cica " am scos intai cainele " :)))
|
si hop, in lac:)))
|
Accident aseara pe bd 1 mai provocat de 1 taxiu care a lovit 3 masini parcate,una dintre ele un ford focus care avea la bord doar 517 km si care mai mult ca sigur e dauna totala
|
Stie cineva ceva de acc de aseara de pe soveja cu izvor?
|
Quote:
|
Nu stiu de ala dar stiu de accidentul din seara asta de la MC Drive 2 masini grav avariate ... un opel caravan si o solenza taxiu ... s-a lasat cu descarcerare , cu smurd si 2 ambulante
|
Quote:
|
nu stiu cum e in celelalte orase , dar in constanta la noi cred ca se intampla cele mai multe accidente. si am mai observat o tendinta a pietonilor de aici ,exact cum se intampla in bucuresti.sa treaca pe rosu frate si pe unde apuca . dupa ce ca tre sa feresti toti cretinii pe 4 roti si pe 2,mai stai cu ochii in 4 si dupa astia cu doua picioare.
|
7 Attachment(s)
Pentru ca nimeni nu a postat niste poze cu intamplarea de la lac, unde unui Seat Ibitza ii era prea cald si a zis sa se racoreasca, iata cateva:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning