Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

FRITZ605 14-03-10 16:58

Re: Discutii despre orice!

cine vrea diagnoza pe Citroen-Peugeot sa ma caute la reprezentanta Citroen
Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3181102)
da ce are ?vorbeste cu fritz(calin) sa il puna pe tester,poate te rezolva

T@m@ngo 14-03-10 17:01

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 3181244)
si iaca azi incepe scandalul in Bahrain:lol: prima etapa de F1:twisted:sa vedem pe schumi ce face:D

sincer nu ma mai pasioneaza "scandalul" asta de vreo 4-5 ani de cand castiga schumi aproape fiecare etapa. Scandalurile care sunt pe gustul meu au numele Valentino Rossi :D.

cristiano304 14-03-10 17:17

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 3181807)
sincer nu ma mai pasioneaza "scandalul" asta de vreo 4-5 ani de cand castiga schumi aproape fiecare etapa. Scandalurile care sunt pe gustul meu au numele Valentino Rossi :D.

bn ma asa e si rossi ca schumi tot castiga:lol:numa ca acu ia cam venit de hac Casey Stoner:lol:

The MIG 14-03-10 19:07

Fratilor de unde as putea sa imi fac rost de un sticker 4tuning pt. masina?:D

cristi.mk4 14-03-10 20:02

Quote:

Originally Posted by The MIG (Post 3182191)
Fratilor de unde as putea sa imi fac rost de un sticker 4tuning pt. masina?:D

ieste de cumparat ....prin orash la ceva magazin de pe traian, daca nu ma insel ..dar se poate face si pe comanda in jur de 5-10 ron

trx23 14-03-10 20:20

AM COPIAT DE LA EVENIMENTE NU E VORBA DESPRE MINE:
-
Default Hungaroring Track Day - 5 Aprilie 2010
Circuitul de F1 Hungaroring se deschide pentru masini doar de 3 ori pe an (cate 1 zi). 5 aprilie este prima zi pe acest an.

Preturi:

3 rounds ticket 7.800 HUF
7 rounds ticket 15.500 HUF
10 rounds ticket 20.000 HUF

O runda reprezinta 20 - 22 de minute pe circuit. Cate ture prindeti, depinde de masina voastra.

Pentru cei care stiu ce e aia un track day, n-are rost sa explic. Pentru cei care nu stiu, am inclus cateva filme facute DE MINE la track day-urile de pe Hungaroring in anii trecuti:

https://www.youtube.com/watch?v=pjSHEbFYSao <-- Octombrie
https://www.youtube.com/watch?v=iOG62oCFakc <-- August

Eu si altii din ShadowCrew, cat si unii din RoadRunners (cluburi din Timisoara) vom merge. Cine mai doreste, ne vedem acolo.

dobro_c 14-03-10 20:55

5 Attachment(s)
recomand tuturor racerilor sa mergeti pw hungaro... chiar merita, iar cheltuielile nu sunt SF

niste poze de anu trecut :p pt dusmanu

botdriver 15-03-10 01:32

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 3182496)
AM COPIAT DE LA EVENIMENTE NU E VORBA DESPRE MINE:
-
Default Hungaroring Track Day - 5 Aprilie 2010
Circuitul de F1 Hungaroring se deschide pentru masini doar de 3 ori pe an (cate 1 zi). 5 aprilie este prima zi pe acest an.

Preturi:

3 rounds ticket 7.800 HUF
7 rounds ticket 15.500 HUF
10 rounds ticket 20.000 HUF

O runda reprezinta 20 - 22 de minute pe circuit. Cate ture prindeti, depinde de masina voastra.

Pentru cei care stiu ce e aia un track day, n-are rost sa explic. Pentru cei care nu stiu, am inclus cateva filme facute DE MINE la track day-urile de pe Hungaroring in anii trecuti:

https://www.youtube.com/watch?v=pjSHEbFYSao <-- Octombrie
https://www.youtube.com/watch?v=iOG62oCFakc <-- August

Eu si altii din ShadowCrew, cat si unii din RoadRunners (cluburi din Timisoara) vom merge. Cine mai doreste, ne vedem acolo.

in al doilea clip daca nu ma insel chiar la inceput apare evo-ul lui fritz605 ;)

adriano9 15-03-10 14:27

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3181102)
da ce are ?vorbeste cu fritz(calin) sa il puna pe tester,poate te rezolva

a pus testerul pe ea si ii ceva electric,tot ii cade bordul,se ia curentul,ii intrerupt ceva cablu care face legatura la calculator cu abs,cu incarcarea mai are ceva,multe...

teen.ager 15-03-10 15:18

Sunt curios ce ne zice IonutzMFF despre 4Tuning Day 2010...Hai cu detaliii!

P.S.: Bot, ai belit-o, te dau in gat la Politie ca te-ai reprofilat pe spart banci..Glumesc, desigur, ti-am vazut masina in fata la banca aia vis-a-vis de BCR..

IonutzMFF 15-03-10 16:02

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3185544)
Sunt curios ce ne zice IonutzMFF despre 4Tuning Day 2010...Hai cu detaliii!

P.S.: Bot, ai belit-o, te dau in gat la Politie ca te-ai reprofilat pe spart banci..Glumesc, desigur, ti-am vazut masina in fata la banca aia vis-a-vis de BCR..

Cine crezi ca sa mai dus pe vremea aia , mi'am pus deja gumele de vara de 2 saptamani , nu am avut alta masina din pacate , dar nici mare lucru nu am pierdut .

Pe 18 aprilie !!!!! Aeroportul Baia Mare ....:)

Sa vedeti acolo show , va fi ceva mult mai mare si mai spectaculos decat anii trecuti ...

The MIG 15-03-10 16:07

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 3185722)
Cine crezi ca sa mai dus pe vremea aia , mi'am pus deja gumele de vara de 2 saptamani , nu am avut alta masina din pacate , dar nici mare lucru nu am pierdut .

Sa vedeti acolo show , va fi ceva mult mai mare si mai spectaculos decat anii trecuti ...

Incet incet detaliile vin!!!!:D:D
Abia astept!:!:

55srt 15-03-10 16:14

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 3185722)

ionutz..daca nu e batut in cuie calendarul tau...poate faci un pustiu de bine si modifici data showului...ca e exact in weekendu raliului de la brasov...si multa lume cred si sper ca va fi acolo...
asta numai daca se poate:idea:

IonutzMFF 15-03-10 16:35

Quote:

Originally Posted by 55srt (Post 3185777)
ionutz..daca nu e batut in cuie calendarul tau...poate faci un pustiu de bine si modifici data showului...ca e exact in weekendu raliului de la brasov...si multa lume cred si sper ca va fi acolo...
asta numai daca se poate:idea:

Domnul procuror , bine ca mi'ai spus :P , o sa vad ce pot face ca nu e batuta in cuie data . ms oricum

55srt 15-03-10 16:45

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 3185906)
Domnul procuror , bine ca mi'ai spus :P , o sa vad ce pot face ca nu e batuta in cuie data . ms oricum

ionutz, pe forum singura noastra calitate e doar cea de pasionati si atat;):D
cu placere...si spor la treaba

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning