![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
cine vrea diagnoza pe Citroen-Peugeot sa ma caute la reprezentanta Citroen
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor de unde as putea sa imi fac rost de un sticker 4tuning pt. masina?:D
|
Quote:
ieste de cumparat ....prin orash la ceva magazin de pe traian, daca nu ma insel ..dar se poate face si pe comanda in jur de 5-10 ron |
AM COPIAT DE LA EVENIMENTE NU E VORBA DESPRE MINE:
- Default Hungaroring Track Day - 5 Aprilie 2010 Circuitul de F1 Hungaroring se deschide pentru masini doar de 3 ori pe an (cate 1 zi). 5 aprilie este prima zi pe acest an. Preturi: 3 rounds ticket 7.800 HUF 7 rounds ticket 15.500 HUF 10 rounds ticket 20.000 HUF O runda reprezinta 20 - 22 de minute pe circuit. Cate ture prindeti, depinde de masina voastra. Pentru cei care stiu ce e aia un track day, n-are rost sa explic. Pentru cei care nu stiu, am inclus cateva filme facute DE MINE la track day-urile de pe Hungaroring in anii trecuti: https://www.youtube.com/watch?v=pjSHEbFYSao <-- Octombrie https://www.youtube.com/watch?v=iOG62oCFakc <-- August Eu si altii din ShadowCrew, cat si unii din RoadRunners (cluburi din Timisoara) vom merge. Cine mai doreste, ne vedem acolo. |
5 Attachment(s)
recomand tuturor racerilor sa mergeti pw hungaro... chiar merita, iar cheltuielile nu sunt SF
niste poze de anu trecut :p pt dusmanu |
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios ce ne zice IonutzMFF despre 4Tuning Day 2010...Hai cu detaliii!
P.S.: Bot, ai belit-o, te dau in gat la Politie ca te-ai reprofilat pe spart banci..Glumesc, desigur, ti-am vazut masina in fata la banca aia vis-a-vis de BCR.. |
Quote:
Pe 18 aprilie !!!!! Aeroportul Baia Mare ....:) Sa vedeti acolo show , va fi ceva mult mai mare si mai spectaculos decat anii trecuti ... |
Quote:
Abia astept!:!: |
Quote:
asta numai daca se poate:idea: |
Quote:
|
Quote:
cu placere...si spor la treaba |