![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc NighDevil ......mai astept si pe alti care mai au chef de joaca:D
|
ma joc io acuma iar , o sa schimb culoare
|
1 Attachment(s)
nu am mai stat la detalii si nu am mai schimbat jantele mi-am pierdut rabdarea:oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mii de multumiri BIG-Q, bo$$u si la toti ceilalti care sau jucat cu masinuta mea...si de ce nu multumiri si pt cei care se vor mai juca in continuare
|
2 Attachment(s)
sal ppl uite am si eu un fiat Barchetta, vedeti ce puteti sa-i faceti, niste jante mai maricele, un spoiler mai sportiv si mai vedeti voi...ms anticipat
|
in primul rand nu modificam masini de pe net si in al doilea rand stii si tu destul vt ca sa poti sa pui nishte jante mai maricele ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
va salut, cine imi poate arata un tuning virtual la opelutzu meu? dar sa nu fie ceva exagerat... va rog! mersi
|
Hai ca ma joc eo cu fiatu barchetta :)
|
1 Attachment(s)
Gata :) Am mai progresat la masina asta .. :P la spoiler (pana acuma le desenam eo) Ce zici:?:
|
ms sodabuble interesanta..... este de apreciat ca ai incercat, daca mai incearca cineva ceva.. as vrea decat jantele schimbate, un lowering,si un kit tuning realizabil....si cat mai reala daca se poate
|
3 Attachment(s)
Scuze pt off topic dar eu nu stiu sa folosesc photo-shop asa ca mi-am desenat desenat masina in creion...va rog ceva idei cu lateralul masinii sau c vretzi voi...iertazi-ma daca stresez dar nu ma descurc sg.,multzam'
|
1 Attachment(s)
am asta de la alex daca va ajuta...k idee..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning